Χαμός Με τον Snik: Παράτησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Κοινοποίηση:
snik-alexandra-panagiotaroy-mazi-sti-fiesta-toy-olympiakoy

Ερωτηματικά και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία του Snik με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι οποίοι βρέθηκαν να παρακολουθούν μαζί τη φιέστα του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν από μερικές μέρες.

Ο Snik που όπως έγινε γνωστό χώρισε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έσπευσε μάλιστα να διαγράψει τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο προφίλ του με την πάλαι ποτέ αγαπημένη του, βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η πρώην παίκτρια της Φάρμας που βγήκε πρόσφατα από το ριάλιτι των αγροτών έχει χωρίσει εδώ και καιρό με τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο και σύντομα αναμένεται να βγει και επίσημα το διαζύγιό τους.

Η φωτογραφία του τράπερ με το μοντέλο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι πρόκειται για το νέο φλερτ της ελληνικής showbiz, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι βέβαιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν πρόκειται για μια νέα ερωτική σχέση, αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστό αφού ουδέν κρυπτόν από τα φλας των paparazzi…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.