Χαμός! Όλα στην φόρα για την Πάμελα Άντερσον από τον Αντίλ Ραμί

Κοινοποίηση:
RAMI-PAMELA-ANDERSON3

Ο Αντίλ Ραμί, ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής της Olympic Marseille αποφάσισε να τα βγάλει όλα στη φόρα. Ή σχεδόν.

Στιγμιότυπα από τη σχέση του με την Πάμελα Άντερσον, ενώ ήδη πάλευε να ισορροπήσει τον ρόλο του ως πατέρας δύο αγοριών που έβλεπε κρυφά από την Αμερικανίδα σταρ, καταγράφονται με τρόπο γλαφυρό στη βιογραφία του, με τον ίδιο να δίνει εξηγήσεις στις κατηγορίες της για «διπλή ζωή», αλλά και για βίαιες επιθέσεις εναντίον της.

adil-rami

 

Ο Ραμί που έγινε γνωστός παγκοσμίως στα gossip έντυπα και ως «ο εραστής των 12 φορές σεξ την ημέρα» μετά τη σχέση του με την Πάμελα, δίνει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων στο βιβλίο του με τίτλο «Αυτοψία» που μόλις κυκλοφόρησε.

«Όταν διαβάζω εφημερίδες, δεν θέλω να με βλέπω. Να γίνομαι το ‘’θέμα’’ στα ταμπλόιντ»
 Αυτό ήταν το κίνητρο για τον Γάλλο αμυντικό της Olympic Marseille που αποφάσισε να συνεργαστεί με τη συγγραφέα Τζεραλντίν Μεγιέ για να διηγηθεί τη δική του αλήθεια.

adil1

Εκείνη ενός πιτσιρικά πανέξυπνου και χαρισματικού, Μαροκινής καταγωγής, που μεγάλωσε στη συνοικία Αγκασόν της πόλης Φρεζύς και κατέληξε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Ένα παιδί που μαζί με τον αδερφό και τις αδερφές του μεγάλωσαν με πολλές δυσκολίες και στερήσεις αποκλειστικά από τη μητέρα τους, αφού ο πατέρας τους τούς εγκατέλειψε στην τύχη τους.

Αυτή την πορεία από τα δύσκολα παιδικά χρόνια μέχρι την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος, τη δόξα και τα χρυσά συμβόλαια περιγράφει ο Ραμί στο βιβλίο με τίτλο «Αυτοψία» στο οποίο περιγράφονται γλαφυρά τόσο οι στιγμές που τυφλωμένος από τα φώτα της κορυφής έκαψε τα φτερά του, όσο και η παθιασμένη σχέση του με την Πάμελα Αντερσον που κατέληξε με κατηγορίες για προδοσία και απιστία από τη μεριά της.
Στο βιβλίο αν και ο ίδιος αναγνωρίζει τα λάθη του στη σχέση τους, διαψεύδει όμως τις κατηγορίες της για βίαιη μεταχείριση που του πρόσαψε η Αμερικανίδα σταρ. Εξού και ο τίτλος «Αυτοψία».

Ο Ραμί συναντήθηκε πρώτη φορά με την Πάμελα Άντερσον το 2017 στο Grand Prix του Μονακό και παρά τα 20 χρόνια που τους χώριζαν ηλικιακά, έγιναν αχώριστοι. Αρχικά έζησαν στο ξενοδοχείο της Μασσαλίας Intercontinental, στο παλιό λιμάνι, και στη συνέχεια αγόρασαν μια πολυτελή βίλα αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ, με τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή να ανέρχονται τότε σε 300.000 ευρώ μηνιαίως.

Ο Ραμί όταν γνωρίστηκαν, ήταν παντρεμένος με τη Σιντονί Μπιεμόν και πατέρας δύο δίδυμων αγοριών τότε μόλις ενός έτους, αλλά στην αρχή τουλάχιστον της σχέσης του με την Πάμελα εξακολουθούσε να έχει επαφές και με τη σύζυγό του, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι σχέσεις με τα παιδιά του και βιώσουν όπως εκείνος κάποτε την πατρική εγκατάλειψη.

adil__1_

Φαίνεται, όμως, ότι κάθε συνάντησή του είτε με τη Σιντονί είτε με τα παιδιά του γίνονταν κρυφά από την Πάμελα, αφού όπως ο ίδιος λέει ούτε η Σιντονί ήθελε τα παιδιά της να έχουν την παραμικρή επαφή με την Πάμελα, αλλά ούτε και η τελευταία ήθελε ο Ραμί να έχει την οποιαδήποτε επαφή με την σύζυγό του ακόμα κι αν έτσι θα έπρεπε να δει τα παιδιά του.

Οι συναντήσεις, όμως γίνονταν μέχρι που το έμαθε η Πάμελα και αποφάσισε να τον διασύρει δημοσίως στα social media, βάζοντας οριστικό τέλος στη σχέση τους το 2019: «Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες, «τέρατα». Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δύο γυναικών; Αυτός είναι το τέρας. Πώς μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου;».

Σαν να μην έφτανε η δημόσια καταγγελία της Άντερσον που προκάλεσε διεθνή σάλο στα media, λίγο μετά ακολούθησε και η δήλωση του συμπαίκτη του Αλεξάντερ Κοκόριν αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της σεξουαλικής ζωής του πρώην ζευγαριού: «Ο Ραμί μας έχει πει πολλά ενδιαφέροντα για την Άντερσον. Μας έχει πει, δηλαδή, ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ότι έκαναν έρωτα 12 φορές την ημέρα».
Όσο για τον ίδιο τον Ραμί, τότε είχε αρκεστεί σε μία λιτή πλην διφορούμενη δήλωση: «Σε καμία περίπτωση δεν ζω διπλή ζωή, παραμένω απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους Σιντονί για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό», προσθέτοντας πως ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος και προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα. «Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι περισσότερο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση».

Σήμερα ο ίδιος, μέσω του βιβλίου του και μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, δίνει πιο σαφείς εξηγήσεις για εκείνη την περίοδο της «διπλής ζωής» κατά την εκδοχή της 53χρονης σήμερα Άντερσον: «Μπορεί να μοιράζομαι τη ζωή μου με την Πάμελα, αλλά μου είναι αδύνατον να κόψω τις γέφυρες επικοινωνίας με τη Σιντονί, τη μητέρα των παιδιών μου…. Κάθε φορά που μιλάμε για το θέμα «Σιντονί», χάνει κάθε λογική. Τη φοβάται… Η Σιντονί είναι υπέροχη, αλλά δεν θέλει με τίποτα τα παιδιά μας να συναντιούνται με την Πάμελα. Οπότε είμαι αναγκασμένος να λέω ψέματα με το χέρι στην καρδιά. Τα παιδιά μου τα συναντώ μόνο μαζί με τη Σιντονί και πάντα κρυφά από την Πάμελα. Δοκίμασα και με νταντά, αλλά δεν γίνεται, τα παιδιά κλαίνε συνέχεια. Είναι καταστροφή. Αισθάνομαι ένα τίποτα, ένας αποτυχημένος πατέρας που τα εγκατέλειψε και τώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει επαφή. Φοβάμαι να φύγω, να γίνω ένας δειλός. Δεν θέλω να κάνω όσα έκανε σε μένα ο δικός μου πατέρας…. Πριν η σχέση μου με την Πάμελα σοβαρέψει, κοιμόμουν και με τη Σιντονί. Το να επινοείς ένα ψέμα για να έχεις την ησυχία σου, είναι μία μεγάλη μαλ@@ία…».

adil__3_

Στο σπίτι με μια σταρ –στα ταξίδια μόνος με τα καπρίτσια της
«Όλο και περισσότερο αρχίζω να σιγουρεύομαι ότι από το περιβάλλον με τους Γάλλους φίλους της Πάμελα, την εκμεταλλεύονται, επιδιώκουν να την βγάζουν έξω, να την παρασέρνουν σε υπερβολές και σε κακές επιρροές, να την απομακρύνουν από μένα. Είναι μια γυναίκα απίστευτη και παθιασμένη αλλά κάποιες φορές φαίνεται λες και δραπετεύει από την ευτυχία ή να προσπαθεί να την καταστρέψει…. Όταν φεύγω εκτός σπιτιού με την ομάδα, δεν θέλω η Πάμελα να μένει μόνη. Δίνω την άδειά μου και πληρώνω. Τα μαθήματα vegan διατροφής, κοστίζουν μια περιουσία; Κανένα πρόβλημα. Ένας σεφ στο σπίτι για να μαγειρέψει σε κάποιο μεγάλο γεγονός; Με μεγάλη μου χαρά. Αρωματικά κεριά παντού κόστους 1.500 ευρώ; Τέλεια. Είσαι αγάπη μου στρεσαρισμένη; Να ’ρθει επειγόντως μία μασέζ. Είμαι η ταμειακή μηχανή αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Τρελαίνομαι να την κακομαθαίνω. Η Παμ είναι μακριά από το Λος Άντζελες αλλά κι ακόμα κι όταν νοίκιασε εκεί το σπίτι της, τα έξοδά της «δαγκώνουν»…

Η Πάμελα μου στέλνει τόνους από μηνύματα, τα οποία φυλάω, αρχειοθετώ και ξαναδιαβάζω. «Σ’ ευχαριστώ Αντίλ, είσαι ο καλύτερος άντρας που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου»…. Όταν φεύγει, όμως, για δουλειά μαζί με την ομάδα της με όλα τα παράσιτα, μεταμορφώνεται. Δεν απαντάει στα μηνύματά μου, εξαφανίζεται. Την ψάχνω. Παίρνω τηλέφωνα στα ξενοδοχεία. Φοβάμαι για εκείνη, μένω άγρυπνος τις νύχτες. Την ξαναβρίσκω. Είναι όμορφη. Είναι χαρούμενη. Αν αγαπιόμαστε; Είναι σαν να βρίσκομαι στο τρενάκι του τρόμου και να γυρίζω σαν σβούρα. Αν συνεχίσουμε έτσι, φοβάμαι ότι θα πληγωθώ… Μερικές φορές έχω ένα κακό προαίσθημα. Αν πάθαινε κάτι η Πάμελα… Αν την «πατούσα» εγώ τις φορές εκείνες που… Πότε να παραπονιέμαι στον εαυτό μου για τους άλλους, πότε να παραπονιέμαι στους άλλους για μένα…. Η κατάσταση είναι τεταμένη: Η Σιντονί, η διαφορά ηλικίας μας, η απουσία μου, οι διακοπές χωρίς εκείνη, όλα είναι αφορμή για τσακωμούς και δράματα».

adil__2_

Όταν έμαθε από το κινητό ότι χωρίσανε λόγω διπλής ζωής
Ο Ραμί περιγράφει επίσης τη στιγμή που εντελώς απροειδοποίητα ανοίγοντας το κινητό του, έμαθε για όσα του καταλόγισε για προδοσίαβία και απιστία η Άντερσον μέσω social media, με το τέλος της σχέσης τους να προκαλεί σκάνδαλο σε όλα τα media διεθνώς: «Όλα γκρεμίστηκαν ενώ βρισκόμουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι. Ανοίγω το κινητό μου κι αρχίζουν να έρχονται εκατοντάδες μηνύματα και δεκάδες ειδοποιήσεις. Από τα αδέρφια μου, τη μάνα μου, τους φίλους μου και τα media φυσικά που θέλουν να καταγράψουν τις αντιδράσεις μου. Περπατάω σαν ζόμπι. Όλοι στο αεροδρόμιο γυρίζουν να με κοιτάξουν. Είμαι ένα τέρας, ένα απόβλητο της κοινωνίας, ένα σκουπίδι. Ο Αντίλ Ραμί, ο πολύγαμος ποδοσφαιριστής, ο βίαιος. Την χτύπησα ένα βράδυ του Δεκέμβρη; Της έσπασα το καρπό; Κάνε μου μήνυση παρακαλώ. Σύρε με στα δικαστήρια, έλεος. Έχω κρατήσει ένα βίντεο που μου είχε στείλει κάποιες εβδομάδες πριν: ‘’Κοίτα αγάπη μου, έπαθα τενοντίτιδα στον καρπό μου λόγω του “Dancing with the stars” (σ.σ. όπου τότε συμμετείχε η Πάμελα). Άρα τι; Τη Δευτέρα έπαθε τενοντίτιδα και τη Τρίτη την χτύπησα; Είναι η ίδια φωτογραφία, με διαφορετική λεζάντα. Είμαι στη μηχανή του κιμά. Δεν δείχνω, όμως τίποτα. Δεν υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, δεν αντικρούω τίποτα… Νιώθω όπως μετά από ατύχημα. Διαλυμένος σωματικά και ψυχολογικά».


Η αγάπη πάνω απ’όλα
Σήμερα ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να προσπαθεί να κερδίσει τη ζωή του πίσω. Όχι όμως με την Πάμελα αλλά με τη γυναίκα των παιδιών του, τη Σιντονί στην οποία κάνει έμμεση αν και σαφή δήλωση μετάνοιας, ευελπιστώντας να εισακουσθεί η επιθυμία του και να συγχωρεθεί: «Σκέφτομαι συνέχεια τη Σιντονί. Συνειδητοποιώ πόσα λάθη έκανα. Τα βάζω με τον εαυτό μου με το πόσο άθλια της φέρθηκα. Η γυναίκα που με καθόρισε, η συμβουλάτορας, η αναντικατάστατη κολλητή μου, εκείνη που πάντα πίστευε σε μένα, στους τέσσερις μας. Δεν ξέρω αν θα την ξανακερδίσω αλλά κάποια μέρα, αν το θέλει ακόμα, ίσως καταφέρω να σταθώ στο ύψος της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: