Χαμόγελο του Παιδιού: Kατεπείγουσα αεροδιακομιδή του Ηλία από τη Θεσσαλονίκη στη Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του 20χρονου Ηλία από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας για κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την πολύτιμη υποστήριξη του Γραφείου του Πρωθυπουργού, ένωσε δυνάμεις για να πραγματοποιηθεί η αερογέφυρα σωτηρίας.


Είναι η δεύτερη φορά που ο 20χρονος Ηλίας μεταβαίνει στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Παρακολουθήστε την επιχείρηση στο παρακάτω βίντεο από το “Χαμόγελο του Παιδιού”:

Σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού, αναφέρει ότι: «Ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική διαδρομή για όλους μας, καθώς νιώσαμε το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύει ο Ηλίας και η οικογένειά του και το θάρρος, με το οποίο αντιμετωπίζουν αυτή τη μάχη. Σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, μέσω της συντονισμένης προσπάθειας και της συνεργασίας αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι αν ενωθούμε όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Στην αεροδιακομιδή του 20χρονου Ηλία από τη Θεσσαλονίκη συνεισέφερε το Γραφείο του Πρωθυπουργού και οι ένοπλες δυνάμεις που διέθεσαν ένα αεροσκάφος τύπου C27.

Ευχή όλων να επιστρέψει ο Ηλίας στο σπίτι του νικητής!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΡΑΦΑΗΛ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ 20ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΕΔΩ

Comments are closed.