Χαλκιδική: Ζευγάρι εντόπισε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου – Η απάντηση του ιδιοκτήτη

Κοινοποίηση:
sdvvsv

Σε δωμάτιο «Big Brother» έπεσε ένα ζευγάρι παραθεριστών στη Χαλκιδική, καθώς κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Η κάμερα, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε τοποθετηθεί σε κάποια πρίζα του δωματίου και έγινε αντιληπτή από το ζευγάρι στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φαίνεται πως στην κατάθεσή του παραδέχτηκε την ύπαρξη κάμερας λέγοντας πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για… προσωπική του χρήση.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν, στις 30 Σεπτεμβρίου, οι καταγγέλλοντες (ένας 26χρονος και μία 25χρονη) απευθύνθηκαν στην αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος (ενοικιαζόμενα δωμάτια), ενώ προσκόμισαν και την συγκεκριμένη συσκευή.

Ο άνδρας έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος. Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.
Σημειώνεται, ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: