Χαλκιδική: Έλειπε από το σπίτι το δεύτερο παιδί τους τη στιγμή του εγκλήματος

Κοινοποίηση:
IPPOKRATEIO

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα Στρατονίκης στη Χαλκιδική, μετά το φονικό που έγινε σήμερα το πρωί, όταν ένας 36χρονος άνδρας όπλισε την καραμπίνα, σκότωσε την σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Οι φρικτές αυτές εικόνες εκτυλίχθηκαν μέσα στο σπίτι και μάλιστα μπροστά στο 8χρονο παιδί τους το οποίο τραυματίστηκε από τα σκάγια στο χέρι και από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φτάσει στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τhesstoday.gr, το 8χρονο αγοράκι φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ τη στιγμή του εγκλήματος έλειπε από το σπίτι το δεύτερο παιδάκι τους, ένα κοριτσάκι, με την τοπική κοινωνία να παραμένει συγκλονισμένη από τo έγκλημα.
Από την πρώτη στιγμή έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, πρόκειται για μια αγαπημένη και κοινωνική οικογένεια. Ο 36χρονος ήταν εργάτης σε μεταλλουργείο και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι δύο οικογένειες, με τους συγγενείς να αναμένεται να φτάσουν και οι ίδιοι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: