Χάκερ άδειασαν τον λογαριασμό νεαρού στην Πάτρα. Δείτε πώς

Κοινοποίηση:
χακερ

Έκανε το λάθος να αναζητήσει την ιστοσελίδα της τράπεζάς του μέσω ιστότοπου που βρήκε πρώτο στη μηχανή αναζήτησης στο Ίντερνετ ένας νεαρός από την Πάτρα και το πλήρωσε ακριβά καθώς, χωρίς να το καταλάβει, μεταφέρθηκε σε εικονικό διαδικτυακό περιβάλλον.

Η απορία του για ποιο λόγο δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές που ήθελε, παρ’ όλο που είχε πληκτρολογήσει προσεκτικά τον κωδικό εισόδου, λύθηκε με τον χειρότερο τρόπο λίγη ώρα αργότερα, όταν διαπίστωσε έντρομος ότι από τις καταθέσεις του είχαν κάνει φτερά 6.500 ευρώ!

Οι άγνωστοι χάκερ που είχαν στήσει τη «μαϊμού» ιστοσελίδα με περιβάλλον όμοιο με αυτό της τράπεζας, είχαν κάνει πέντε διαδοχικές αναλήψεις αδειάζοντας τον λογαριασμό του άτυχου νεαρού, ο οποίος υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καλά εμείς το περσινό χιλιάρικο ακόμα το κλαίμε αν δεν έχουν ασφάλεια οι τράπεζες δεν τα αφή εις σε τράπεζα και τέλος δεν σε καλύπτει τίποτα η τράπεζα το έριξε σε μας που φάγαμε troyan

  2. Καλύπτει όλο το ποσό η Τράπεζα αν για παράδειγμα βρεθεί ότι έγινε συναλλαγή από το εξωτερικό .Όπως και αν σου κλαπεί η κάρτα και κάνουν κάποιοι αγορές στο εσωτερικό ή εξωτερικό. Θα έχεις μια μικρή επιβάρυνση 150-200 ευρώ αλλά το επιπλέον καλύπτεται από την τράπεζα.

  3. καλα δεν πηρε sms απο την τράπεζα για να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή αμα μετέφεραν αλλου τα χρήματα;
    δεν γινεται να κανουν αναληψεις χωρις να παιρνει SMS

    1. πας ρυθμίσεις, αλλάζεις τον αριθμό στο τηλέφωνο, και μετά κανείς τις αναλήψεις

    2. ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΚΛΑΥΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…

  4. Θα βγει τώρα πάλι ο πρώην Ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, ο οποίος μετά την συνταξιοδότηση του ίδρυσε ΜΚΟ με το ίδιο αντικείμενο εργασίας και θα μας πει ότι πρέπει να κάνουμε σεμινάρια, προφανώς θα τα κάνει επ’ αμοιβή η ΜΚΟ του, για να προστατέψουμε τα χρήματα που υποτίθεται ότι είναι ασφαλή στις τράπεζες!! Ουδείς όμως μας λέει ποιοί είναι πίσω από αυτές τις κομπίνες, γιατί δεν συλλαμβάνονται και πώς οι τράπεζες που βάζουν όρια αναλήψεων στους καταθέτες, επιτρέπουν σε όλους αυτούς τους λωποδύτες, να μεταφέρουν χιλιάδες ευρώ από λογαριασμό σε λογαριασμό και τελικά να καταλήγουν σε τράπεζες του εξωτερικού,οι οποίες είναι στο απυρόβλητο!!

Comments are closed.