Χάιντι Κλουμ: Ανέβασε νέα γυμνή φωτογραφία και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να «χάνει τα λόγια του»

Κοινοποίηση:
heidi_klum_cannes_xr

Λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια, η Χάιντι Κλουμ αποφάσισε να κάνει μία σειρά από τολμηρές εμφανίσεις, με την πιο πρόσφατη να έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Το 49χρονο μοντέλο παρευρέθηκε την Τετάρτη στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Καννών με ένα κίτρινο φόρεμα που άφηνε το στήθος της σχεδόν ακάλυπτο.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά, η Γερμανίδα επανήλθε με νέα αποκαλυπτική εμφάνιση. Η ίδια ποζάρει γυμνή, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και κρατά ένα λευκό τριαντάφυλλο γυρισμένη με την πλάτη στον φακό.

Δείτε τη φωτογραφία

ascascascasa

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Κλουμ έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στη δημοσίευση, πιθανότατα για να μην έχει την «τύχη» της Κιάρα Φεράνι, την οποία οι ακόλουθοί της κατακεραύνωσαν στο τελευταίο της post, που ποζάρει τόπλες.

Το τελευταίο διάστημα, η Χάιντι Κλουμ έχει κάνει ένα σερί από τέτοιες εμφανίσεις. Στις αρχές του μήνα, πόζαρε φορώντας μόνο το μπουρνούζι της σε μία σέξι ανάρτηση. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, αποκάλυψε πως τη φωτογραφία της τράβηξε ο σύζυγός της, Τομ Κάουλιτζ. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ένας μήνας ακόμα για να φτάσω τα 50. Λονδίνο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: