Χ@ΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!! Γιάννης Μπέζος: Είμαι λίγο σνομπ το ομολογώ – Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους

Κοινοποίηση:
720_751964_a693b2ed83-90ecfd22bad691c9

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Προσωπικά” το βράδυ της Παρασκευής.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για όλους και για όλα στην Έλενα Κατρίτση και μεταξύ άλλων σχολίασαν τα social media.

«Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι. Είναι μεγάλος καταναγκασμός. Είναι δυστυχία. Τώρα πλέον και λόγω του διαδικτύου είμαστε όλοι έτοιμοι να κρίνουμε. Είμαι ενεργή στο facebook. Μου αρέσει να βλέπω τι γίνεται στον χώρο, στον κόσμο και όταν κρίνω ότι πρέπει να πω κάτι που αφορά κοινωνικά θέματα, θα το πω…», είπε η Ναταλία Τσαλίκη.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έχω κάνει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχω κινητό με touch screen. Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την τεχνολογία. Είμαι λίγο σνομπ εγώ, το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητά τους, να μεγαλώσουν και να εξαφανιστούν. Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, ανθρώπους με μυαλό, με σκέψη και με εσωτερική ανησυχία και συγκρότηση συγκρότηση. Τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια, συνήθως κάτι τεμπέληδες, ψευτοσοσιαλιστές, τους σιχαίνομαι. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω και φυσικά ούτε να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω τη χάρη ποτέ. Μας αρέσουν τα λόγια τα πολλά, αλλά δεν μένουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Αυτοί είναι άρρωστοι νάρκισσοι και τέτοιους καλούν τα κανάλια και όχι ανθρώπους του πνεύματος,γιατί μας περνούν για τούβλα κλεισιμο το χαζοκουτι για να πάρουν ένα μάθημα τα τίποτα της κοινωνίας μας!!!!!

  2. Μετά τα ρεζιλίκια της κορακλας του , με τις θεατρικές παραστάσεις όπου εμφανίζεται λυσσασμένη και πασαλειμμένη με σκατα , όχι σνομπ δεν μπορεί να είναι , αλλά θα έπρεπε να περπατάει με το κεφάλι σκυμμένο …. και με κουκούλα από την ντροπή του.

  3. φίρμα με ρόλους του κ@λου από απαράδεκτους, Της Ελλάδος τα παιδιά, Δόγκανος, Ευτυχισμένοι μαζί, πέτα την φριτέζα κ.λ.π. ξεράσματα για να μην πω εμετούς , και όμως υπάρχουν μοσχάρια που πληρώνουν να πανε να τον δουν στο θέατρο άβυσσος η ψυχή του ελλην – βλαξ, Η ελαφρότητα ενός ατάλαντου ο τίτλος που του αρμόζει και τίποτα άλλο οσω για αυτούς που τον χρηματοδοτούν βλέποντας τον μια λέξη μόνο ( ηλίθιοι).

  4. Ο ΚΟΥΜΟΥΝΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΦΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ
    ΒΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΩΑΤΗΡΙΟ Η ΛΙΝΑΤΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ
    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ
    2 ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ Δ Ι Γ Κ Α Ν Ο Υ . ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ
    ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ή ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

  5. Και εγώ συμφωνώ μαζί του. Δε θα συνομιλούσα ποτέ με βλαμμένους καπιταλοαριστερούς σνομπ σαν τον Μπέζο.

  6. κι ομως υπαρχουν μοσχαρια που πληρωνουν να πανε να τον δουν στο θεατρο…..αβυσσος η ψυχη

  7. εγινε φιρμα απο απαραδεκτους,σαν φουστης, οξω φουστη απ την παραγκα

  8. Το παιζει χαι και ιστορια ,με ρολους του κωλου…..εχει επιτεθει και σε δημοσιογραφο που πηγε να τον ρωτησει κατι παλιοτερα ,Αντε με τον καθε χαμενο….αταλαντο.

  9. Όχι τον συνάντησα σε ένα φούρνο να αγοράζει ψωμί! δεν μίλαγε και δεν κοίταξε κανέναν! όταν του μίλησαν, έκανε πως δεν άκουγε, ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ!!!

  10. Άλλος ένας ιδιόρυθμος του καλλιτεχνικού χώρου………………Σιγά τα ωά…………………

  11. Σιγά τον πανιβλακα.Απο που έγινε φίρμα? Της Ελλάδος τα παιδιά,Δογκανος, Ευτυχισμένοι μαζί,και με την παλιοφρυτεζα.Η ελαφρότητα ενός αταλαντου.

  12. Απ εξω απ εξω, εννοει τους θολοκουλτουριαρηδες αριστερους. Αληθεια ποιος απο ολους μας εχει ορεξη να μιλαει με τετοιους;

Comments are closed.