ΧΙΟΣ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: “Ακολουθώ το νόμο του Ιησού, όχι του Κράτους”

Κοινοποίηση:
iereas_chios

Κατά τον καθιερωμένο τρόπο, με μόνο παριστάμενο τον ιερέα Χριστοφόρο Γουρλή και τους Ιεροψάλτες του Ιερού Ναού Παγαγίας Ευαγγελιστρίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ανάσταση, με τον Ιερέα να την εξαγγέλλει πηδώντας από την ωραία πύλη και δίνοντας κλαδιά δάφνης στους πιστούς, που πάντως μετείχαν… νοερά.
Στην έξοδό του από τον Ιερό Ναό, του οποίου οι πόρτες ήταν ανοικτές, δημιουργήθηκε επεισόδιο με κυρία που ήθελε να εισέλθει εντός του Ναού αλλά εμποδίστηκε από Αστυνομικούς, που σε όλη τη διάρκεια της Λειτουργίας εξηγούσαν ευγενικά στους ελάχιστους πιστούς που προσέρχονταν, ότι με απόφαση της Κυβέρνησης οι Θείες Λειτουργίες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και αμέσως μετά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες περί μη συνωστισμού μπορεί κάποιος να εισέλθει να προσκυνήσει.
Τελικά η κυρία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

Λίγο αργότερα ακολούθησε ο αστυνομικός και ο ιερέας που μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας alithia.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν ακολουθείς τον νόμο του Ιησού Χριστού αλλά του Σατανά. Δεν γνωρίζεις οτι ο Ησαΐας λέει ότι όποιος θυμιατίζει είναι σαν να ευλογεί είδωλο;

  2. Πριν 2000 χρονια ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ αναφωνησε …..ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριτες…….και τον σταυρωσαν !!!!!!!!!……..αντιο σας !!!!!

  3. Λύσαξαν να κυνηγούν την εκκλησία. Δεν βλέπουν στα σουπερμαρκετ , ζαχαροπλαστεία που γίνεται τρελό μάζεμα. Η εκκλησία τους πείραξαν.

  4. ΑΞΙΟΣ – ΑΞΙΟΣ – ΑΞΙΟΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΑΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ…

  5. Μα κ βεβαια οταν το κρατος μου στερει το δικαιωμα(που εχει κατοχυρωθει απο το Συνταγμα)της εκτελεσης των ιερων Θειων υποχρεωσεων μου τοτε προτιμω να υπακουσω στα κελευσματα του δημιουργου μου.

  6. ΑΞΙΟΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ………Συγχαρητηρια στον ιερεα και στην κοπελα που πηγε ……. χιλιες φορες μπραβο ………… ποσο δικιο εχει ο ιερεας ………….. ολοι πρεπει να ειμαστε κοντα στον ιησου χριστο …. ευχομαι καλο πασχα σε ολους ……………

Comments are closed.