ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΩΣ ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ – ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
download (10)

Κατά την παράδοση σε αρκετές ενορίες της Χίου το βράδυ της Ανάστασης οι πιστοί παραδίδουν στην πυρά τον προδότη μαθητή του Χριστού, Ιούδα. Φέτος στο Θολό Ποτάμι παρέδωσαν στην πυρά ως Ιούδα, τον Βουλευτή Χίου και Υπουργό, Ν. Μηταράκη. Αυτόν τον συμβολικό τρόπο, φαίνεται ότι επέλεξαν για να διαμαρτυρηθούν οι Θολοποταμούσοι για τις επιλογές του Ν. Μηταράκη στο μεταναστευτικό. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το Θολό Ποτάμι είναι ένα χωριό που η Ν.Δ. λαμβάνει πολύ υψηλά ποσοστά παραδοσιακά και το οποίο δεν έχει επηρεαστεί από το Μεταναστευτικό. Επιπρόσθετα βρίσκεται πολύ μακριά από τη τοποθεσία που προκρίνει ο κ. Μηταράκης για νέα δομή στο νησί. Έτσι, φαίνεται ότι η δημοφιλία της ΝΔ και του κ. Μηταράκη αρχίζει να φθίνει και σε περιοχές που πολιτικά δε θα το περίμενε κανείς.

14

13 (2)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Θεός σχωρες τα πεθαμένα σας Θολοποταμιωτες. Εύγε σας!!!

  2. Ο Αδόλφος δέν δέν έκανε τέλεια δουλειά.
    Γιάννης Λάκων

  3. Να δούμε στις εκλογές τι θα ψηφίσει ο λαός. Με κανένα επιδοματάκι, καμία παράταση 2 μήνες σε κάποιες συμβάσεις, κανένα προγραμματάκι 5 μήνες, πάλι Κούλης δαγκωτό

  4. Η φάτσα του Μηταράκη μου θυμίζει κάτι Ιταλούς κωμικούς-καρπαζοεισπράκτορες σε ταινίες φαρσοκωμωδιες της δεκαετίας 60 τύπου Φράνκο/Τσίτσο

  5. Θα προτιμούσα να τον καψουνε on line ζωντανό τον πουστι τον Ιούδα και ολο τον συναφή του

  6. Ναι ναι τους σιχάθηκε ο ελληνικός λαός γιαυτό και θα ψηφίσει πάλι στις εκλογές Τσίπρα και Κούλη… Άσε ρε…. όσο για τους νησιώτες ακόμη να πάρουν το νόμπελ μαλακίας;

  7. Αυτός ο βλάκας δεν ήταν που χειροκροτούσε σαν ηλίθιος όταν μιλούσε η Κούλα ;
    Και γέλαγε και κάποιες φορές .
    Ποιο άχρηστος πεθαίνεις !
    Κάτσε εσύ βλάκα και δούλευε ….

  8. ….και ολη την μεταπολιτευση…Παπανδρεηδες,Σημιτιδες,Λαλιωτηδες,Αλογοσκουφηδες,Μητσοτακηδες,Παγκαλους….ολους απο 1974 μεχρι σημερα!!!!….στην πυρα!!!…

  9. Τσουρέκια δεν φάγαμε φέτος αλλά σε λίγο θα τα φωτογραφίζουμε και θα τα ανεβάζουμε στο Instagram.

  10. Στην Χίο οι κάτοικοι από επιλογές της Κεντρικής εξουσίας, είναι αναγκασμένοι να συμβιώνουν με όλα τα αποβράσματα τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες χωρίς να φαίνεται κάποια λύση στον ορίζοντα.

  11. Καλά τον κάνανε τον φουστη!! Μπουρλότοοοοο! Αρε Νοταρά. Πως μπορεί να αψηφά τις τοπικές κοινωνίες και να εκβιάζει καταστάσεις που θα έχουν μόνιμες επιπτώσεις στην ασφάλεια των κατοίκων και του κράτους.

  12. Αυτό θεωρείται μακελειό σαδισμός εναντίον των ανυποψίαστων αναγνωστών Κυριακή του Πάσχα να ξυπνάς να μπαίνεις Μακελειό να πάρεις μια τζούρα ελεύθερης αναπνοής από τον κακό χαμό και την παράνοια που όλοι ζούμε και να πέφτεις πάνω στη μούρη του ζουμπά Μηταράκη!!!!
    Ελπίζω να τελειώσαμε με τον Φουρθιώτη.
    Κάναμε Πασχα με τον Σιχα-Μενιο.

  13. μηταράκη λαθραγαπούλη της νέας τάξης
    έρχεται βαριά τιμωρία ,ιούδα…
    Χρόνια Πολλά κ Καλό Πάσχα στους Έλληνες Πατριώτες.

  14. Νεοταξιτης, σιωνιστης… Αυτοί κερδοσκοπούν κι εμείς κοιμόμαστε

  15. Ρε, μόλις έρθει στο νησί να ζητήσει την ψήφο σας, τότε να δω αν θα ρίξετε και τον ίδιο τον Ιουδαίο στην πυρά.

  16. Χριστός Ανέστη & Χρονια Πολλα σε όλους τους Έλληνες !! Αφήστε για μια μέρα την γκρίνια και τα βρισίδια και χαρείτε !!

  17. Μπραβο στους Χιωτες!!!”ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ”,96 ΑΔΤΕ

  18. Aν είναι να κάνετε κάτι κάντε το σωστά.
    Ομοιώματα και παπλώματα να έχουμε να λέμε.

  19. Ναι…οταν ομως τον ψηφισανε….? Οποτε…περαστικα…σας εκει στη Χιο…
    Ολα θα πανε καλα…Ξαναφηφιστε…τους, μπας και σας βαλουν σε κανα προγραμμα κοινωνικης εργασιας…
    Κοροιδα…

    ΟΛΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ…ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ…ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ…

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ…ΚΑΙ…ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ…

  20. Μονο απο τα μουτρα του βλεπεις ποσο προδοτης, ιουδας ισκαριωτης, γλοιωδης, γερολαδάς, καταδοτης, πουλημενος, αγιογδυτης, βαψομαλιας, κλακαδορος, σιχαμενος, αγυρτης, χαλές απλυτος, ασπάλακας, σκουπιδι κ.α συναφή ειναι. Τα μουτρα του, λενε πολλα για το ποιόν του. Παιδια εσεις στα νησια κανονιστε να ξαναψηφισετε τομαρια, καθικια απλυτα σαν ελογου τους και σαν τον λεγαμενο!!! Το ιδιο ισχυει και για εμας στην ηπειρωτικη Ελλαδα. Ηλιας και μονον!!! Τελος.

  21. Ε κι αυτός Εβραίος είναι,απλά έχει άλλο όνομα

Comments are closed.