Φ. Σεργουλόπουλος: «Να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις! Γίνονται τρελά καραγκιοζιλίκια. Δεν θα αφήσω τον γιο μου να πάει»

Κοινοποίηση:
Capture-55
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε την Πέμπτη (08/04) για το παιδί του, τονίζοντας πως «δεν θα το αφήσει να παρελάσει», και για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου.
«Είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δεν βρίσκω κάποια δυσκολία»

Ο παρουσιαστής δήλωσε στην εκπομπή «TikTalk», με τον Αντώνη Σρόιτερ, στον ALPHA ότι για εκείνον «είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δεν βρίσκει κάποια δυσκολία, δεν χρειάζεται να πας σε σχολείο».

Παρ’ όλα αυτά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος διευκρίνισε πως ίσως να έχει αυτή την άποψη επειδή ο μικρός Γιώργος «είναι μικρός» και ενδεχομένως εκείνος να είναι «καλός γονιός».Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Είμαι λίγο αυστηρός σαν μπαμπάς. Τηρώ τους κανόνες. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Έτσι πιστεύω. Τους κανόνες πρέπει να τους ακολουθώ πρώτα εγώ. Είμαι πειθαρχημένος. Στενοχωριέμαι πολλές φορές αν δω να αντιδρά και θυμώνω. Δεν θέλω να θυμώνω. Συνεννοούμαστε. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Με τρομάζει η εφηβεία».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος, που είναι 7,5 ετών, βίωσε ερωτική απογοήτευση όταν ένα κοριτσάκι τού είπε πως «αγαπά άλλον».

«Πρέπει να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξέφρασε την άποψή του και για τις μαθητικές παρελάσεις, τασσόμενος υπέρ της κατάργησής τους, και πρόσθεσε πως «γίνονται τρελά καραγκιοζιλίκια».Μάλιστα, ο παρουσιαστής διευκρίνισε:

«Τα παιδιά δεν έχουν λόγο να παρελαύνουν στρατιωτικά.

Ο γιος μου δεν θα παρελάσει, δεν θα τον αφήσω, δεν θέλω. Μπορεί ο κάθε δήμος να φτιάξει ένα μνημείο, όπου οι καλύτεροι μαθητές θα πηγαίνουν να καταθέτουν στεφάνια, να βγει και ένας λόγος και τελείωσε».

(Sputniknews)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Δε θέλω…. Λέει ή τρελή ή υστερικια η παλιοπετουγια. Και θέλει νά κάνει έτσι και τό μωρό πού αγόρασε
    Υστεροι καιροί. Πάει σχολασαμε

  2. Αυτός όπισθογεμής τσαλαπετινός φόρεσε φουστανέλα πάνω από τά ρουχα του καί παρακολόύθησε τήν παρέλαση από τό μπαλκόνι τής “Μεγάλης Βρετανίας”.Αν τολμούσε νά εμφανιστεί στό Σύνταγμα μέ τήν χαριτωμένη φουστανελίτσα του θά τό πλάκωναν οί Ευζωνοι στό ξύλο μέ τά τσαρούχια τους.
    Αυτός τό κάθαρμα κάνει έγκλημα στό παιδί,επίσης καί αυτοί πού τό επιτρέπουν.
    Γιάννης Λάκων

  3. ΠΟΥΤΟ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ????ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΧΙ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ????? ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΓΕΛΟΙΕ ?????ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΟΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ????ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΚΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ????ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ ΑΝΔΡΩΝ ΟΧΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ????ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΑΗΔΙΑ !!!!!!

  4. ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

  5. Τι μας λες ρε κουνόκωλε; Θα κανονίσεις εσύ πως θα γίνονται οι εκδηλώσεις απόδοσης τιμών στους ήρωες; Δεν θα σε ρωτήσουμε…Εσύ να κάνεις τις παρελάσεις που σου ταιριάζουν και άφησε ήσυχες τις εθνικές εκδηλώσεις…

  6. Το ξύλο που θα φάει στο μέλλον από το ίδιο του το παιδί αυτός ο τύπος θα το θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

  7. Πρώτη γραμμή θα πήγαινες αν γινόταν πολεμος ή είναι καραγκιοζιλίκια και η υπεράσπιση της πατρίδας;
    Να σέβεσαι, άλλοι θα έλεγαν ότι καραγκιοζιλίκια ήταν ορισμένες εκπομπές..

  8. Να καταργηθουν οι μαθητικες παρελασεις και να γινονται οι pride parade των γκει;;;;; Να μας το πει να ξερουμε, ο καραγκιοζης!!!!!!! Οι παρελασεις των παιδιων τον πειραξαν, ενω των…..αλλων ειναι μια χαρα!!!!!! Αντε ρε παρατα μας!!!!!!!

  9. Μπα, έχει γιο; Από πού; Μήπως άλλαξε ο τρόπος της τεκνογονίας; Καημένο παιδί.

  10. Πρέπει να του πάρουν το παιδί. Μακάρι να επέμβει η Πρόνοια. Όχι η κυβερνητική της εγκληματικής οργάνωσης Μητσοτάκη αλλά αυτή του Θεού.

  11. Τι λε ρε καραγκιοζαρε…
    “Παρελαζουν” καθε χρονο τα πουστρακια και τα τραβιολια…και δε θα παρελασουν οι μαθητες με υψωμενη την ελληνικη σημαια;
    Ουστ ρε…

  12. στη παρελαση των γκει θα τον αφηνες να παρελασει? μαλλον για σημαιοφορο η παραστατη …..

  13. Μπράβο ρε. Να δω τι θα του πεις όταν σε ρωτήσει που είναι η μαμά. Κρίμα το παιδάκι.

  14. Αι. Παγαινε. Ρε. Ρεζιλε. …
    Που σου δωσαν και παιδι…

  15. ενώ έχουν λόγο τα παιδιά να παρελαύνουν με τους τρύπιους σε pride parade

  16. Ενώ στις παρελάσεις των γκέι να πηγαίνει.Στις παρελάσεις των Εθνικών Εορτών γίνονται καραγκιοζιλικια,
    στων ομοφυλόφιλων όμως αριστουργήματα.Ευτυχως ηρέμησα λίγο που ο μικρός τα έριξε σε συμμαθήτρια του.Κατι είναι και αυτό.

  17. Μι στεναχωριέσαι αλλού θα κάνει παρέλαση, το μιλο κάτω από τι μίλια θα πεση, αν πάρουμε από τον μπαμπά, τσαρλστανε

  18. θα τους παρουμε στο κυνηγι;;ποιους αφηνουμε να μας αποκαλουν ως καραγκιοζηδες;;τους τσαχπινογαργαλιαρηδες;;;

Comments are closed.