«Φύγετε»!!! Ένταση μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στο Μοναστηράκι! Έρχονται και χειρότερα, ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-130 (1)

Δείτε τι συνέβη:

Ένταση προκλήθηκε με παράνομους μετανάστες στον σταθμό Μοναστηρακίου στην Αθήνα. Ο λόγος δεν είναι ξεκάθαρος ούτε το πότε ακριβώς συνέβη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΜΚΟ,ΝΟΤΙ ΜΙΖ(Α)ΡΑΧΙ, ΚΕΕΡΦΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ…ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ….ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.

  2. Τουρκαφγανοί, Πακιστανοί και μετά χίλιες δυο φυλές από την υποσαχάρια ισλαμική Αφρική όπως Νίγηρα, Νιγηρία, Τσαντ, Σουδάν, Σομαλία, Γουινέα, Σενεγάλη, κοκ. Μόνο προβλήματα, έπρεπε να τους έχουν σε κέντρα όχι χύμα έξω όπως και τους Ρομά.

  3. Λαδώστε, συντηρείστε, ξεμπλωκαρετε τις καραμπινες σας. Πάρτε φυσίγγια για. ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ κάνετε βολές σε νταμάρια και να είστε πανέτοιμοι. Η δύσκολη ώρα πλησιάζει. Η αυτοί, η εμείς. Δυστυχώς εκεί μας έφεραν αυτοί οι πονοψυχοι και καλοί Σαμαριτες πολιτικοί!!!

    1. πόσο δίκιο έχεις… έρχεται η ώρα, τελειώνουν τα 400 γιούργια που παίρνουν το κεφάλι για αυτό και έχουνε 3-4-5 κουτσούβελα ο καθένας, μετά άμα δεν έχει επίδομα τι γίνεται? όπως τα λέει ο φίλτατος, ετοιμάστε τις καραμπίνες και ότι παλιό περίστροφο, πιστόλι και ότι άλλο υπάρχει…

  4. Πάρτε τους με το καλό βάλτε τους στα σπίτια σας,ταιστε τους ξεδιψαστε τους από οποιαδήποτε δίψα,αυτοί θα μας αντικαταστήσουν,αυτοί είναι το μέλλον της Ψωροκωσταινας γιατί είναι κανονικοί άντρες δεν έχουν διαστροφές,δεν είναι ανωμαλοι σαν τα ελληνικια.

  5. Τα νιγροπακίτο θέλουν ξύλο και πέταμα στην μέση της Μεσογείου, κάτι πρέπει να φάνε και οι καρχαρίες!

  6. Ωχ υπερδραστήριοι. Τη φρουρά τη φρουρά….και τον μπολιαστή τον μπολιαστή

    1. Ποιοί τους έφεραν όμως και ποιοί τους ψήφισαν τότε , για πες μας.

      1. Θα σου πω εγω φιλε μου, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και στα τελευταια ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξαρτητοι Ελληνες, οπου οι θεσεις της αριστερας ουτως η αλλως ειναι εθνοπροδοτικες χωρις να το κρυβουν. Οι αντιπολιτευσεις, οπως περιτρανα αποδειχθηκε, ειναι το ιδιο με τις κυβερνησεις οποτε ειναι ολο το πολιτικο συστημα που εμεις ψηφιζαμε τοσα χρονια. Οποιος αντισταθηκε σε ολο αυτο μπηκε φυλακη και ετσι η ζωη συνεχιζεται ανενοχλητα. Αυτα.

Comments are closed.