Φωτογραφίες που σοκάρουν με λιπόθυμο τον Τζόνι Ντεπ από αλκοόλ και ναρκωτικά παρουσίασε η Χερντ

Κοινοποίηση:
depp-4

Φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ παρουσίασε στο δικαστήριο η Άμπερ Χερντ, με την ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι ο λόγος που τις τράβηξε ήταν επειδή ο πρώην σύζυγός της δεν πίστευε ή αρνιόταν να παραδεχθεί πόσο εκτός ελέγχου ήταν ο εθισμός του με αλκοόλ και ναρκωτικά.

Η 36χρονη ισχυρίζεται ότι το φωτογραφικό υλικό που υποβλήθηκε στο δικαστήριο δείχνει τον Ντεπ λιπόθυμο μετά από χρήση αλκοόλ, χαπιών ή άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όπως εξήγησε τη δεύτερη ημέρα της κατάθεσής της στην πολύκροτη δίκη στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ντεπ είχε αρχίσει να παρατηρεί ένα «μοτίβο αλλαγών στη συμπεριφορά» του, που περιέπλεκαν σε μεγάλο βαθμό την κοινή τους ζωή, «ανάλογα με την ουσία που έπαιρνε».

«Ο μόνος τρόπος να καταλάβω κάθε φορά τι είχε πάρει ήταν να αναζητώ στοιχεία» είπε εχθές από το εδώλιο του μάρτυρα η 36χρονη, εις βάρος της οποίας ο Τζόνι Ντεπ έχει ασκήσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων. Υπενθυμίζεται ότι η Χερντ, στη δική της μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του πρώην συζύγου της, ζητάει 100 εκατομμύρια αποζημίωση.

«Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο της συμπεριφοράς του. Τότε κάποιος τον μάζευε, τον καθάριζε και διόρθωνε τις ζημιές. Μετά είτε δεν μπορούσε να θυμηθεί, είτε το αρνιόταν, είτε με κατηγορούσε ότι μιλούσα για πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Και δεν υπήρχε κανείς να με υποστηρίξει. Υπήρχε μόνο αυτός, οι υπάλληλοί του, όλοι όσοι τον φρόντιζαν και απέναντί τους μονάχα ο λόγος μου. Γι’ αυτό άρχισα να τραβάω φωτογραφίες, για να δείξω ότι αυτά τα πράγματα συνέβαιναν πραγματικά» είπε στην κατάθεσή της η ηθοποιός.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε να φωτογραφίζει τον Ντεπ γύρω στα δύο χρόνια σχέσης, σε μια περίοδο που αναζητούσε στοιχεία για το αν ο σταρ είχε ξαναρχίσει ή όχι τα ναρκωτικά.

«Συγκέντρωνα στοιχεία προκειμένου να μπορέσω να καταλάβω τι αντιμετώπιζα… Έχοντας κατανοήσει πώς λειτουργεί ο εθισμός, ήξερα ότι πρέπει να πιάσεις πάτο, να δεις τις συνέπειες του εθισμού σου για να αρχίσει να γίνεσαι καλά» είπε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν εχθές τον δικαστήριο δείχνουν τον ηθοποιό να κοιμάται σε καρέκλες και στο πάτωμα, με την Χερντ να ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκαν μετά από εκτεταμένη κατανάλωση αλκοόλ ή μετά από χρήση ναρκωτικών από τον 58χρονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ηταν και ολιγο vampir με το αδρενοχρωμιο νομιζω

Comments are closed.