Φωτογράφισαν μία γιατρό να κοιμάται στη βάρδιά της – Δεν περίμεναν όμως αυτό που θα ακολουθούσε

Κοινοποίηση:
giatros_kimate

Ένας blogger από το Μεξικό, έπιασε μία γιατρό να κοιμάται και την φωτογράφισε, όμως δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε! Ο blogger κριτίκαρε πολύ άσχημα την γιατρό που επειδή “δεν έκανε σωστά τη δουλειά της”.

Αλλά δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τον κόσμο. Λίγο αργότερα ένας άλλος γιατρός από το Μεξικό ανέβασε μία φωτογραφία εκείνου να κοιμάται με τη λεζάντα: “Αποκοιμήθηκα και εγώ.”

Θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι γιατροί και οι νοσοκόμοι συχνά δουλεύουν μέχρι και βάρδιες 36 ωρών στα νοσοκομεία και 80 ώρες τη βδομάδα χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες.

Πιστεύουμε πως είναι ανθρώπινο να κουραστούν και να προσπαθήσουν να κοιμηθούν για λίγο όσο και όπου μπορούν. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να δουλεύει 24 ώρες συνεχόμενα; Ειδικά όταν η δουλειά είναι τόσο έντονη και σημαντική που μερικά λεπτά ξεκούρασης μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μία εγχείρηση μπορεί να κρατήσει περισσότερες από 4 ώρες, χωρίς διαλείμματα και οι γιατροί πρέπει να παραμένουν πολύ συγκεντρωμένοι όλη την ώρα. Στην τελική είναι άνθρωποι, όχι μηχανές!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: