Φωτιά και λάβρα ο στρατιωτικός γιατρός Γιώργος Καρυστινός για τον κορονοιό και τις εισαγωγές στα νοσοκομεία

Κοινοποίηση:
μεθ

Ο Στρατιωτικός Ιατρός πρώην Επιμελητής Καρδιολογικής Κλινικής 251 Γ. Ν. Αεροπορίας, Γιώργος Καρυστινός δηλώνει:

“Με το θέμα του covid έχει γίνει το εξής: Η συγκεκριμένη ομάδα ιών τύπου corona (ΔΕΝ είναι ένας ιός, αλλά ομάδα, κάτι σαν να λέμε αιλουροειδή) υπάρχουν στη γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια και προκαλούν λοιμώξεις αναπνευστικού.

Κάθε χρόνο μεταλλάσσονται, αφού τα προηγούμενα στελέχη έχουν ήδη προκαλέσει την παραγωγή αντισωμάτων σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό πληθυσμού κι αν δεν μεταλλαχθούν ώστε να μπορούν να ξαναπροσβάλλουν, απλά θα εξαφανιστούν από τη γη γιατί ο γενικός πληθυσμός που έχει αναπτύξει αντισώματα δεν μπορεί να ξαναπροσβληθεί, ώστε να αναπαραχθεί ο ιός (δηλ. πρακτικά η ετήσια μετάλλαξή τους είναι μέθοδος επιβίωσής τους).

Οι ιοί προσβάλλουν μόνο ένα είδος κυττάρων ο καθένας, όχι πολλά είδη κυττάρων, έχουν δηλαδή “εξειδίκευση”.
Όταν εισβάλλουν, ρίχνουν το ανοσοποιητικό (ειδικά τα λευκά αιμοσφαίρια), όπως ξέρουμε από φοιτητές (θα θυμάσαι ότι αν σε γενική αίματος είναι λίγο χαμηλά τα λευκά, ο ιατρός ρωτάει: μήπως πέρασες γρίπη τελευταία?).

Προκαλούν όμως ήπια ως ηπιο-μέτρια συμπτώματα. Όμως το ότι ρίχνουν το ανοσοποιητικό (λευκά), δίνει συχνά την ευκαιρία σε μικρόβια (συχνότερα στο μυκόπλασμα) να εισβάλλουν και να προκαλέσουν μικροβιακή πνευμονία (το μυκόπλασμα προκαλεί την λεγόμενη άτυπη πνευμονία).
Η κομπίνα που έχει στηθεί είναι ότι τα χαρακτηριστικά της επιλοίμωξης με μικρόβια και ειδικά από μυκόπλασμα, τα πλασάρουν ότι δήθεν είναι του ιού ενώ ΔΕΝ είναι του ιού, αλλά των μικροβιακών επιλοιμώξεων (με πιο χαρακτηριστικές αυτές από μυκοπλάσμα)!

Τα μικρόβια μπορούν να προσβάλλουν πολλά όργανα, όχι οι ιοί! Ομοίως και να προκαλέσουν αιμορραγικά ή θρομβωτικά φαινόμενα, έκκριση κυτοκίνης κλπ, απότομα υπερβολικής γενικευμένης αντίδρασης του ανοσοποιητικού (ενδεχομένως λόγω και “πανικού” του ανοσοποιητικού, αφού ενστικτωδώς το σώμα αντιλαμβάνεται ότι έχει προσβληθεί από πολύ ισχυρότερο λοιμογόνο αίτιο σε σχέση με ιό).

Τα μικρόβια όμως, χτυπιούνται με αντιβιοτικά. Πλασάροντας ότι δήθεν τα συμπτώματα επιλοίμωξης (με ξαφνική επιδείνωση κλινικής εικόνας με δύσπνοια-πτώση κορεσμού) είναι του ιού, ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ τον κόσμο να πάρει αντιβιοτικά, με αποτέλεσμα τα μικρόβια και ειδικά το μυκόπλασμα που είναι πολύ επιθετικό, να αφήνονται ανεξέλεγκτα να δρουν!

Κάπως έτσι καταλήγουν οι ασθενείς σε διασωληνώσεις ή/και θανάτους!
Τι πρέπει να γίνει, είναι πολύ απλό:
Αντιβιοτικά με την ΕΝΑΡΞΗ συμπτωμάτων:
Co-amoxiclav (Augmentin) 1gr ανά 12ωρο για 7-8 μέρες ΚΑΙ Azithromycin (Zithromax) 500mg 1 φορά τη μέρα για 5-7 μέρες (λαμβάνονται και τα δύο αντιβιοτικά ταυτόχρονα).
Επί αλλεργίας στο Augmentin, δίδεται clarithromycin 500 mg ανά 12ωρο για 5-7 μέρες.
Επί επιδείνωσης με δύσπνοια-πτώση κορεσμού: stop τα ανωτέρω και έναρξη moxifloxacin (avelox) 400mg 1 φορά ημερησίως για 5-7 μέρες (πολύ πιο αποτελεσματικό).

Υπ’ όψιν ότι η υδροξυχλωροκίνη που “διαφημίστηκε”, εκτός ότι έχει σοβαρές παρενέργειες (περαιτέρω μείωση λευκών αιμοσφαιρίων και πρόκληση παράτασης διαστήματος QT στο καρδιογράφημα-προκαλεί κοιλιακές ταχυκαρδίες που συχνά είναι θανατηφόρες) και δεν προσφέρει τίποτα, αν ληφθεί απαγορεύεται ο ασθενής να πάρει avelox (το πολύ δραστικό αντιβιοτικό)!

Πρέπει να διακοπεί η υδροξυχλωροκίνη για 2-3 μέρες και μετά μπορεί να δοθεί avelox (που θα είναι πολύ αργά, αφού τα μικρόβια και ειδικά το μυκόπλασμα, θα αφεθούν να δρουν ανεξέλεγκτα αυτές τις επιπλέον 2-3 μέρες, με καταστροφικές συνέπειες).

Βοηθητική επίσης των συμπτωμάτων επί μικροβιακής επιλοίμωξης είναι και η χορήγηση κορτιζόνης.
Υπ’ όψιν ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία, υπό την προϋπόθεση ότι τα αντιβιοτικά θα ξεκινήσουν ΕΓΚΑΙΡΑ και όχι καθυστερημένα!

Γι’ αυτό από 1/9/20 αυστηροποίησαν τη συνταγογράφησή τους με κριτήρια (ακτινογραφία θώρακος + εξετάσεις αίματος + καλλιέργειες αίματος), που για να πληρούνται, ο ασθενής πρέπει να πάει νοσοκομείο να τα κάνει ή σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο, όπου όμως λόγω συμπτωμάτων ΔΕΝ θα του τα κάνουν, γιατί θα του πουν να πάει σπίτι του και να μείνει εκεί βάσει (αθλίων) οδηγιών του ΕΟΔΥ και να έρθει μόνο όταν εμφανίσει δύσπνοια (δηλ. όταν πλέον θα έχει καταρρεύσει το αναπνευστικό από μικροβιακή επιλοίμωξη!).

Κάπως έτσι “πέτυχαν” την αύξηση των σοβαρώς επιδεινούμενων ασθενών αυτό το Φθινόπωρο-Χειμώνα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα ακόμα έγκλημά τους (στα τόσα που έχουν διαπράξει ήδη).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ λοιμωξιολόγοι απτα λιντλ κουφάλες, έρχονται ΚΡΕΜΆΛΕΣ !!

  2. οταν διαβασα αυτη την αναρτηση επαθα σοκ, διοτι εξαιτιας της αποφασης να μην επιτρεπεται πλεον η πωληση αντιβιοτικων απο τα φαρμακεια χωρις συνταγη γιατρου, τον νοεμβριο του 2020, επαθα σοβαρη βλαβη στην υγεια μου. το ειχα σκεφτει κι εγω οτι δεν ηταν τυχαια αυτη η αποφαση, αλλα τωρα δεν μου μενει πλεον καμια αμφιβολια.

  3. ΣΟΣ! ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ, όσα γράφει ο κ. Καρυστινός. Από προσωπική εμπειρία, αυτά που γράφει ΙΣΧΥΟΥΝ.
    Πάντως, με τα πρώτα συμπτώματα πάτε σε έναν καλό γιατρό ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.
    Μπορεί να μην σας τη δώσει ακριβώς έτσι, αυτός θα κρίνει. Επίσης, αν κάποιος έχει κάποιο άλλο πρόβλημα θα πρέπει να το πεί, πχ αν έχετε φλεβίτιδα, πιθανόν να χρειαστεί και προληπτική αντιθρομβωτική αγωγή.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ξεγελαστείτε με τον σχετικά χαμηλό πυρετό (37,5-38,5) των πρώτων ημερών και την πιθανή καλυτέρευση την 4η -5η ημέρα. Ειδικά αν μετά την καλυτέρευση ξανανέβει ο πυρετός, πάτε ΑΜΕΣΩΣ σε καλό γιατρό (οχι νοσοκομείο) ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

  4. εισαγγελεας υπαρχει σ αυτη τη χωρα?
    Ποιος θα μας προστατεψει αραγε απο αυτο το χαλι που ολοι βιωνουμε κ τα απονερα του θα τα πληρωνουμε για 5 γενεες?

    1. Κάνεις! Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε αυταπάτες.

  5. Και πως θα αγοράσουμε τις αντιβιωσεις για μυκοπλασμα όταν απαιτείται συνταγή δεδομένου ότι τα συμπτώματα θα παραπέμπουν σε κορονοιο άρα και σε διαφορετικη θεραπεία από μέρους των ιατρων…αδιέξοδο φαίνεται..

  6. Μία ερώτηση για όποιον είναι γιατρός. Για την πνευμονία από μυκόπλασμα δεν είναι πιό ενδεδειγμένη αντιβίοση η κλαριθρομυκίνη (klaricid);

    1. Το klaricid ειναι ισχυρη αντιβιωση για οποιαδηποτε πνευμονια.
      Απαγορευεται να συνδιαζεται με αλλες αντιβιωσεις.
      Ειψα παθει πνευμονια πριν 3 χρονια και επαιρνα αυτη την αντιβιωση.

  7. Όχι αδερφέ δεν βλέπουν τίποτα…..
    μοιάζουν σαν τα αρουρια στον μαγεμένο αυλό με τη μόνη διαφορά ο αυλός λέει εμβόλιο…. εμβόλιο….. εμβόλιο…..κι αυτοί….υπνωτισμενοι…. μαγεμένοι θα έλεγα το επαναλαμβάνουν ακατάπαυστα…..
    Εμβολιο…. εμβολιο…. εμβολιο….

  8. Λεει ακριβως οτι και η Ρουμανα πνευμονολογος που εχει δωσει αυτα τα αντιβιωτικα σε 1100 ασθενεις στο σπιτι τους ,δεν εχουν παει νοσοκομειο και εγιναν καλα.
    Το augmedin ειναι συνηθως για το ανωτερο αναπνευστικο…πριν προλαβει το μικροβιο να παει στους πνευμονες.
    Τα αλλα 2 ειναι για τους πνευμονες.
    Το Avelox καλυπτει μεγαλο φασμα …σχεδον ολο το σνθρωπινο σωμα και το δινουν συνηθως οι γιατροι οταν δεν ξερουν ακριβως τη λοιμβξη που εχει καποιος. Ειναι πολυ δυνατη αντιβιωση και ορισμενες φορες φερει παρενεργειες ψυχολογικου τυπου.

  9. Από το Σεπτέμβριο του 2020 απαγορεύτηκε να αγοράζεις από φαρμακείο χωρίς συνταγή αντιβίωση. Τόσα χρόνια επωλούντο ελεύθερα. Γιατί ξαφνικά απαγορεύτηκε ;;;; Μήπως για να αναγκάζεσαι να πας στο γιατρό και να καταγραφής ως κωρονόπληκτος και να ακολουθήσεις αναγκαστικά τη δική τους θεραπευτική αγωγή΄΄;;; Φυσικά και δεν είναι σωστό να αγοράζει κάποιος χωρίς συνταγή αντιβιώσεις αλλά κάνει εντύπωση ο χρόνος που επιλέχθηκε η απαγόρευση.

  10. Προφανως θελει κι αυτος να κατεβει με τα νεοδεξιοστροφα κομματα (Φραγκας κλπ) . Προφιλ φτιαχνει.

  11. Εχω δεί πολλές φορές τόν κύριο Καρυστινό μέ τόν Στέφανο Δαμιανίδη.Είναι ένας πραγματικός γιατρός πού τιμά τήν ράβδο τού Ιπποκράτη,δέν είναι σάν τόν μυξιάρη τόν Σωτήρη,Σύψα,Παγώνη.
    κ.λ.π.Στό σπουδαίο του άρθρο λέει ακριβώς τί πρέπει νά γίνει γιά νά τελειώσει η τραγωδία μέ τόν κορωνοιό,όμως οί απατεώνες τού γουρλομάτη συνεχίζουν τό θανατηφόρο τους έργο μέ τούς εμβολιασμούς.Καί κάτι ακόμα πολύ σπουδαίο.Ο κύριος Καρυστινός είναι στρατιωτικός γιατρός.Γιά
    νά γίνεις στρατιωτικός γιατρός στήν Ελλάδα πρέπει νά είσαι ΑΡΙΣΤΟΣ.Ολοι οί κομπογιαννίτες τού
    γουρλομάτη δέν θά μπορούσαν νά γίνουν ποτέ στρατιωτικοί γιατροί,άς είχαν καί μπάρμπα στήν Κορώνη.
    Γιάννης Λάκων

  12. Μπράβο να ενημερώνουν οι ιατροί γιατί οι προβαλλόμενοι ειδικοί είναι για τα πανηγύρια.

  13. ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΑ Η ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!

    1. Όχι αδερφέ δεν βλέπουν τίποτα…..
      μοιάζουν σαν τα αρουρια στον μαγεμένο αυλό με τη μόνη διαφορά ο αυλός λέει εμβόλιο…. εμβόλιο….. εμβόλιο…..κι αυτοί….υπνωτισμενοι…. μαγεμένοι θα έλεγα το επαναλαμβάνουν ακατάπαυστα…..
      Εμβολιο…. εμβολιο…. εμβολιο….

Comments are closed.