Φωτιά Υμηττός: Καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις του Ρ/Σ της Πειραϊκής Εκκλησίας

Κοινοποίηση:
Capture

Η Μητρόπολη εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει για το συμβάν ενώ αφήνει αιχμές για το γεγονός πως δεν της έχει επιτραπεί να χτίσει τις εγκαταστάσεις με σκυρόδεμα.

Οι δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε:

Ανακοινωθέν 1

Η Πειραική Εκκλησία, το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας ανακοινώνει στους ακροατές του ότι η καταστροφική πυρκαιά τις πρώτες πρωινές ώρες στον Υμηττό κατέστρεψε ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις πολλών ραδιοφωνικών σταθμών μεταξύ των οποίων και της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς.

Εκ της δοκιμασίας αυτής το σήμα της Πειραικής Εκκλησίας μεταδίδεται προς το παρόν μέσω της δορυφορικής καλύψεως και του Internet. Κατόπιν συνεννοήσεως με το Δήμο Πειραιώς, η Πειραική Εκκλησία θα φιλοξενηθεί στις ραδιοφωνικές εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Ένα του Δήμου Πειραιώς, που λόγω χωροταξίας δεν κατεστράφησαν και σύντομα θα επανεκπέμψει.

Η ευλογία του Θεού σε αυτή την δύσκολη κατάσταση είναι, ότι με δωρεά του κ.Αθανασίου Μαρτίνου, έχουν ήδη παραγγελθεί στην Ιταλία νέα σύγχρονα μηχανήματα ραδιοφωνικής εκπομπής, των οποίων η παράδοση θα αρχίσει αρχές Σεπτεμβρίου.

Ζητούμε τις προσευχές και τη βοήθεια των φίλων και ακροατών της Πειραικής Εκκλησίας, του ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας, για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων του Ραδιοφώνου στον Υμηττό.

Ανακοινωθέν 2

Επειδή μετά το πρώτο Ανακοινωθέν μας ακροατές και φίλοι της Πειραικής Εκκλησίας, του ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας, ερωτούν εάν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εγκαταστάσεων μας στον Υμηττό ενημερώνομεν ότι η καταστροφή οφείλεται στην πεισματική άρνηση του Ελληνικού Δημοσίου και των Υπηρεσιών του, να χορηγήσει άδεια κατασκευής εκ σκυροδέματος (μπετόν) του περιβλήματος των Ραδιοφωνικών εγκαταστάσεων, επιτρέποντας μόνο την τοποθέτηση σιδηροκατασκευής με προφανές αποτέλεσμα οι φλόγες των είκοσι μέτρων που έφτασαν στις εγκαταστάσεις από την οδό Σερρών, στην Παιανία Αττικής να πυρώσουν και να κατακαύσουν το σιδηρούν περίβλημα των εγκαταστάσεών μας και το περιεχόμενό τους. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της αφορήτου ανοησίας, αβελτηρίας, απρονοησίας και κακότητος του Ελληνικού κράτους, που επιτέλους πρέπει να αλλάξει για να γίνει σύγχρονο Ευρωπαικό Κράτος χωρίς εμμονές και ιδεοληψίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: