Φτύστε τους να μην τους ματιάσετε! Χαμογελαστοί Τσίπρας-Μπαζιάνα στη Νέα Υόρκη σε δεξίωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας! «Όλα τα λεφτά» το ασπρόμαυρο φόρεμα της Μπέτυς! Βρε τι μας θυμίζει… (φωτο)

Κοινοποίηση:
deksiosi-tsipras_main01

Με πλατιά χαμόγελα και συνδευόμενος από την σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παρευρέθηκε χθες στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν του ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, κ.Κωνσταντίνος Κούτρας.

deksiosi-tsipras02

Στη δεξίωση το πρωθυπουργικό ζεύγος συνομίλησε με Έλληνες της ομογένειας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Νέα Υόρκη, ενώ δεν έλειψαν και οι «απαραίτητες» selfie.

deksiosi-tsipras03

Την ίδια στιγμή η Περιστέρα Μπαζιάνα με χαλαρή διάθεση συνομίλησε με προσκεκλημένους και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε  να φορέσει ένα σικ λευκό φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες- το οποίο  έχει φορέσει ξανά στην επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη με τη Δούκισσα της Κορνουαλης – και το συνδύασε με μαύρες γόβες.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με αφρομή την Σύνοδο του ΟΗΕ.

deksiosi-tsipras04

 

deksiosi-tsipras05
deksiosi-tsipras06
deksiosi-tsipras07
deksiosi-tsipras08
deksiosi-tsipras11
deksiosi-tsipras10
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πήγε ο τσίπρας να μιλήσει στον ΟΗΕ!!! Και νομίζαμε οτι τάχουμε δεί ολα? Κοιτάξτε και τους Ελληναράδες που πήγαν να τον δούν και τον περιστοιχίζουν τα βρωμολιανοτάραγα ρε ούστ! Αχ!!! Ελλαδίτσα τι σούμελλε να πάθεις?

  2. αει στο διαολο να μην σωσουν να γυρισουν οι προδοτες

Comments are closed.