Φρικτή καταγγελία: Σκότωσε 9 κουτάβια με χορτοκοπτικό…!

Κοινοποίηση:
KOUTAVIA

Συγκεκριμένα μέσα από τη σελίδα των εθελοντών Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας έγινε γνωστό πως κάτοικος Καβασίλων σκότωσε με χορτοκοπτικό μηχάνημα εννιά κουτάβια.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσίευση η φρικτή αυτή πράξη έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ο άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε τα άτυχα ζώα παραδέχθηκε το γεγονός στην Αστυνομία υποστηρίζοντας πως ήταν ατύχημα σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Στα κοινωνικά δίκτυα έχει ξεσηκωθεί ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων με πολλούς χρήστες να τονίζουν πως ένας άνθρωπος που σήμερα μπορεί να σκοτώσει εννιά κουτάβια με ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα αύριο είναι βέβαιο πως είναι ικανός να βλάψει τον οποιονδήποτε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κάθαρμα με χορτοκοπτικό;
    Τι σου φταίξανε τα κακόμοιρα ;λiγα χρόνια θα ζούσαν ετσι κι αλλοιώς γιατι τους πήρες με τοσο απανθρωπο τρόπο τη ζωh τους ανανδρε;

  2. Εσεις που θα τους βλέπετε να μην καλείτε την αστυνομία………..

  3. Αυτός είναι ο πολιτισμός δυστυχώς για πολους Έλληνες!!!! Όλα ξεκινούν από την και κα λα Χριστιανικη οικογενεια που διακηρυτει την αγάπη!!!!

  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΛΗΤΗ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

  5. Γιατί θα πρέπει να λέμε πως όποιος βασανίζει και σκοτώνει ζώα θα το κάνει και στους ανθρώπους; Για να δικαιολογήσουμε το αυτονόητο; Πως πρέπει να τιμωρηθεί; Ακόμα και αν δεν το κάνει στους ανθρώπους γιατί τους φοβάται, ενώ τα ζώα όχι, θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά. Κάπου θα τον περιμένει το ίδιο ίσως και χειρότερο τέλος, κάποιο τροχαίο π.χ. που θα τον λιανίσει και δεν θα ψοφήσει αμέσως, όταν φέρεσαι με καθαρή σατανική κακία αλλάζεις για πάντα, δεν υπάρχει γυρισμός γιατί ο διάβολος πηδάει καλύτερα τα παιδιά του απο τα ξένα.

Comments are closed.