Φρίκη στο Ηράκλειο: Αποπομπή του νοσοκομειακού γιατρού προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης

Κοινοποίηση:
maimou-giatros-eksapatouse-gunaikes-stin-drama---pws-drouse.w_hr

Από τη δικογραφία της νέας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης προκύπτει ότι εμπλέκεται και ένας νοσοκομειακός γιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε από την Εισαγγελία τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιατρού με σκοπό να προχωρήσει στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες πλατφόρμας μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός νοσοκομείου!

Όλοι φαίνεται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτοί δεν θέλουν μια κι εξω σκότωμα, αυτοί θέλουν να τους τεμαχίζεις σιγά σιγά και να τους πετάξεις μετά σε κορκόδειλους…παλιό μιάσματα της κοινωνίας

Comments are closed.