Φρίκη στον Βόλο! Πακιστανός ο άνδρας που αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικη κοπέλα!

Κοινοποίηση:
Capture-43

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς!


Στην Αστυνομία κατέφυγε 15χρονη Βολιώτισσα το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να προστατευτεί από σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από νεαρό στην μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο «Ταχυδρόμος», χθες στις 6.30 το απόγευμα 21χρονος, υπήκοος Πακιστάν, προσέγγισε την κοπέλα, της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα, στη συνέχεια άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της και παράλληλα της έκανε νόημα να τον προσεγγίσει.

Η 15χρονη έφυγε άμεσα από το σημείο, ωστόσο ο 21χρονος την ακολουθούσε με το ποδήλατό του.

Η κοπέλα, επιδεικνύοντας ψυχραιμία, κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο το «100» και κατήγγειλε το περιστατικό.

Αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή εντόπισαν τον Πακιστανό και τον συνέλαβαν.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σε λίγα χρόνια θα βιάζουν χωρίς φόβο μόνες κοπέλες δεν θα τολμά να βγαίνει έξω καμμία χαίρε σύγχρονη Ελλάδα!!!!

  2. Σήμερα θα είναι ελεύθερος και θα πάει να την πέσει σε κανένα μικρότερο κορίτσι που δεν θα ξέρει πως να γλυτώσει. Άραγε, δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί οι πακιστανοί συχνάζουν στις πλατείες κοντά στα παιδικά πάρκα, εκεί που παίζουν πολλές φορές και ασυνόδευτα παιδάκια; Γι’ αυτό φωστήρες προσοχή στα παιδιά σας και να ζητάτε τις απελάσεις τέτοιων λαθροπάκιδων και γενικά όλων αυτών των ισλαμικών σκυλιών γιατί βιάζουν ανήλικα κοριτσάκια και σίγουρα υπάρχουν θύματα εκεί έξω που δεν θα μάθουμε ποτέ γι’ αυτά…

  3. Χαστούκιααααααααα που θέλουνε οι Πάκις

Comments are closed.