Φρίκη και οργή! Έβαζε ερωτικές ταινίες και ασελγούσε στη 12χρονη κόρη του!

Κοινοποίηση:
apoplanisi

Όλα ξεκίνησαν όταν 36χρονη αλλοδαπή μητέρα σε νησί των Βορείων Σποράδων, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο επίσης αλλοδαπός σύζυγός της, άγγιξε τη 12χρονη κόρη τους, σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της έξω από τα ρούχα και φέρεται να άφησε σωματικά υγρά στην πιζάμα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο σύζυγός της φέρεται συχνά να βάζει στο σαλόνι, όπου κοιμόντουσαν η κόρη του και ο γιος του ταινίες με αισθησιακό περιεχόμενο.

Οι ταινίες και η συσκευή βίντεο κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 40χρονος πατέρας είχε κακές σχέσεις με τη 12χρονη κόρη του, καθώς τσακώνονταν συχνά γιατί ο άνδρας δεν την άφηνε να έχει κινητό τηλέφωνο, αλλά και να παίζει βιντεοπαιχνίδια.

Η 36χρονη σύζυγος του, κατήγγειλε ότι προχθές μετά από έναν ακόμα καυγά απείλησε τη 12χρονη ότι θα τη “σφάξει”.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στην οικογένεια υπάρχει ακόμα ένα ανήλικο αγόρι 11 ετών που βιώνει κι αυτό τον δικό του “Γολγοθά” αφού ήταν μάρτυρας όλων των περιστατικών βίας, αφού ο 40χρονος, μόλις αποκαλύφθηκε η καταγγελία στην Αστυνομία ξυλοκόπησε τη γυναίκα του.

Ο αλλοδαπός που εργάζεται ως εποχικός υπάλληλος, όπως και η σύζυγος του, οδηγήθηκε στο γραφείο του Εισαγγελέα παραμένοντας σιωπηλός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: