Φρίκη για Ιταλίδα νοσηλεύτρια: Την βίαζε λ@θρο από την Σενεγάλη για 45 λεπτά!

Κοινοποίηση:
viasmos_65xronh

Σοκάρει η περιγραφή της νοσηλεύτριας: «Μου έλεγε συνέχεια “άσε με να κάνω ό,τι θέλω διαφορετικά θα σε σκοτώσω. Μείνε ακίνητη και μην ουρλιάζεις»

Ένα 45λεπτο φρίκης βίωσε στα χέρια μετανάστη από Σενεγάλη την περασμένη Κυριακή μια 48χρονη νοσηλεύτρια στην Ιταλία.

Η Φραντσέσκα (σ.σ. το όνομα δεν είναι αληθινό) μίλησε στην La Reppublica για όσα έζησε στα χέρια του μετανάστη, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ περίμενε το λεωφορείο μετά τη λήξη της βάρδιάς της σε νοσοκομείο με ασθενείς που νοσούν από Covid-19.

«Μου έλεγε συνέχεια “άσε με να κάνω ό,τι θέλω διαφορετικά θα σε σκοτώσω. Μείνε ακίνητη και μην ουρλιάζεις» είπε η 48χρονη για τον Σενεγαλέζο που της επιτέθηκε πίσω από τον σταθμό των τρένων στη Νάπολη.

Η «Φραντσέσκα» περιέγραψε καρέ-καρέ πώς της επιτέθηκε ο 48χρονος για τον οποίο αρχικά πίστεψε ότι ήθελε να της πάρει την τσάντα.

«Με πέταξε στο έδαφος, μου έβαλε το χέρι στο στόμα και εξοργίστηκε γιατί το τζιν μου ήταν στενό και δεν μπορούσε να μου το βγάλει» συνεχίζει την περιγραφή της η νοσηλεύτρια.

«Έβαζε τα χέρια του παντού και θύμωνε γιατί προσπαθούσα να προστατευτώ» προσθέτει η «Φραντσέσκα».

Η ίδια λέει ότι προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον αποτρέψει από το να την βιάσει: «Του είπα ότι είμαι έγκυος, του είπα ότι δεν μπορώ να ανασάνω, του είπα ότι θέλω νερό, του είπα ότι αν τον δει κανείς θα τον συλλάβουν. Αλλά αυτός δεν σταματούσε».

Η φρίκη για την νοσηλεύτρια έλαβε τέλος όταν έφτασε το λεωφορείο το οποίο περίμενε με τον οδηγό του να βλέπει όσα συμβαίνουν, να βάζει τις φωνές και να τρέπει σε φυγή τον Σενεγαλέζο.

Όπως λέει η «Φραντσέσκα» ο βιασμός που υπέστη έχει σοκάρει την οικογένειά της με τον σύζυγό της να νιώθει ένοχος που δεν την προστάτευσε. «Δεν ξέρω τι πονάει πιο πολύ, το σώμα ή η ψυχή μου. Θα προσπαθήσω σκληρά να επιστρέψω στην καθημερινότητα» καταλήγει στην περιγραφή της η νοσηλεύτρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η κουτοπόνηρη Δύση κάνει τα ίδια λάθη του Ιστορικού παρελθόντος ,δηλ ότι έκανε και με την άλωση του Βυζαντίου.
    Αυτή όμως την φορά δεν πρόκειται να την γλυτώσει.Η μόνη αντίσταση που θα μπορούσε να εμποδίσει (δηλ. τον ισλαμοεποικισμό), είναι η χριστιανική θρησκεία η οποία ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΏΘΗΚΕ από τον καπιταλισμό!

  2. Στελτε τον και στο Καρα@ικα και σε όλους τους ΚΚΕ Ανταρσύα κλπ .Ειμαι σίγουρος ότι θα του αρέσοει και θα θελουν και άλλο .

    1. ανοίξτε τα σύνορα για την Αλβανία να πάνε Ευρώπη οτι καλιτερο καντε οτι κανει η τουρκια

  3. αυτα τα λαθροσκουπιδια εχετε μαζεψει και στην Ελλαδα….
    αν εβγαζε κανενας κανενα οπλο και το καθαριζε, θα ξεβρωμιζε ο τοπος αλλα τι θα γινοταν μετα με τις τατανες που θα τσιριζαν απο τα κομμουνιστικα κομματα?

  4. Ευχομαι οι αραπηδες να βιαζουν κακασχημες συριζαιες και κνιτισες,που τους προστατευουν.

  5. Γιατι δεν τον επνιξε ,γιατι δεν τον σκοτωσε
    οπου και να παει να τον σκοτωσει.
    Βεβαι αυτη η πουτανα μεταναστευτικη πολιτικη της ΕΕ
    που επετρεψε να μπουν ολοι μεταναστες καυτα 99 τοις εκατο αντρες
    επωμενιο ηταν να λυσαξουν και να βιασουν
    Ας τους βαλουν στο σπιτι τους αυτοι οι ανεγκεφαλοι που τους κουβαλησαν για να καλοπερασοπυν καιο διασκεδασουν μαζι με τον λαθρομουσουλμανικο στρατο

  6. Ευχομαι να τα παθαινουν μονο συριζαιες αυτα στην Ελλαδα και αναρχοκομμουνες του ανταρσυα. Αντε με τα μουνοπ@να που μας κιυβαλησανε τα εκτρωματα.

Comments are closed.