Φουλάρουν τις ντουλάπες τους με… ισοθερμικά βρακιά και ρόμπες οι Βρετανοί

Κοινοποίηση:
isothermika

Ισοθερμικά εσώρουχα, γάντια και ρόμπες ξεπουλάνε αυτό τον καιρό στη Βρετανία καθώς οι πολίτες της χώρας τα επιλέγουν στις αγορές που κάνουν για να τους βοηθήσουν να προστατευτούν από το κρύο αυτό το χειμώνα εν μέσω ενεργειακής καταιγίδας.

Οι πωλήσεις κουβερτών με κουκούλα, ολόσωμων ισοθερμικών, ρομπών καθώς και παντοφλών έχουν εκτοξευθεί τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με την John Lewis, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων της Βρετανίας.

Οι λογαριασμοί ενέργειας έχουν επίσης εκτοξευθεί φέτος (και) στη Βρετανία την ώρα που οι καταναλωτές «παλεύουν» με τον υψηλό πληθωρισμό σε όλα τα αγαθά, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων.

Παράλληλα, τα επιτόκια των ενυπόθηκων δανείων έχουν επίσης αρχίσει να αυξάνονται, οδηγώντας σε έντονη συμπίεση του κόστους ζωής, όπως αναφέρει το Reuters.

Για τον λόγο αυτό φαντάζει ελκυστική η επιλογή της εξοικονόμησης χρημάτων με τους παραπάνω τρόπους αντί της λειτουργίας της θέρμανσης και όπως εξηγεί η John Lewis οι πελάτες της αγοράζουν επιπλέον ισοθερμικά για να αντέξουν τον χειμώνα.

Οι πωλήσεις των γυναικείων ισοθερμικών υπερδιπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε σχέση με μια εβδομάδα νωρίτερα, ενώ μπεστ – σέλερ είναι η κουβέρτα με κουκούλα!

Αλλά και οι ολόσωμες φόρμες για μέσα στο σπίτι έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο -oι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 76% σε σύγκριση με πέρσι- σύμφωνα με το ίδιο πολυκατάστημα, σε μια ένδειξη ότι οι οι καταναλωτές τα αγοράζουν για ζεστασιά αντί για δώρο ενόψει των Χριστουγέννων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: