«Φουλάρει» για τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση:
Φιλίπ Μλαντένοβιτς

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς είναι προχωρημένες και στο Τριφύλλι περιμένουν το οριστικό ”ναι” του Σέρβου αριστερού μπακ.

Η απόφαση ήταν ειλημμένη εδώ κι αρκετές εβδομάδες. Διότι παρά το γεγονός πως οι εξετάσεις του Κρίστιαν Γκάνεα έδειχναν πως είχαν υποχωρήσει οι τιμές της φλεγμονής που είχε πέριξ της καρδιάς του ως “κατάλοιπο” του κορονοϊού και περιμένει το τελικό “ΟΚ” απ’ τους γιατρούς για να ξεκινήσει για πρώτη φορά μετά από 6,5 μήνες προπονήσεις, είναι ξεκάθαρο πως θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να επανέλθει πλήρως στον επιθυμητό βαθμό, αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ως εκ τούτου ήταν μονόδρομος η απόκτηση αριστερού μπακ, προκειμένου να υπάρχει εξαρχής ένα δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά με τον Χουάνκαρ κι όχι με παίκτη που θα ερχόταν ως “συμπληρωματική” επιλογή, αλλά με έναν ακραίο αμυντικό που θα ερχόταν για να διεκδικήσει φανέλα βασικού, ανεβάζοντας το επίπεδο του εσωτερικού ανταγωνισμού.

Οι Πολωνοί αποκάλυψαν το προχωρημένο του θέματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φίλιπ Μλαντένοβιτς και σε πολύ μεγάλο βαθμό έπεσαν ”μέσα” στο ρεπορτάζ, καθώς όπως αναφέραμε και χθες ο διεθνής αριστεροπόδαρος μπακ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Τριφυλλιού για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες, υπάρχει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό κομμάτι και στο ”πράσινο στρατόπεδο” περιμένουν το ”έρχομαι” του 32χρονου διεθνούς άσου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

 

Αυτή την στιγμή και με τα υπάρχοντα δεδομένα η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό δεν έχει ”κλειδώσει”, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί στις επόμενες ημέρες, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: