Φορτούνης: «Να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»

Κοινοποίηση:
Κώστας Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στην Φενέρμπαχτσε επικρατώντας με 3-2 στο Φάληρο και τώρα καλείται στην ρεβάνς στο «Σουκρού Σαράτσογλου» να επιδείξει μαχητικότητα, συγκέντρωση και πάθος, ώστε να γράψει ιστορία και να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.
Ο Κώστας Φορτούνης ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε έχοντας σκοράρει το πρώτο γκολ και δίνοντας την ασίστ στον Γιόβετιτς για το δεύτερο.

Ο αρχηγός του Θρύλου στάθηκε στο γεγονός πως υπήρξε χαλάρωση που επέτρεψε στην τουρκική ομάδα να μειώσει το σκορ, αλλάζοντας τα δεδομένα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα, ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 3-0, παρόλα αυτά χαλαρώσαμε λίγο και δεχτήκαμε δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τώρα πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το πόσο υπερήφανος μπαμπάς είναι (κρατούσε αγκαλιά τον γιο του την ώρα των δηλώσεων, με τον πιτσιρικά να φοράει φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του και να δηλώνει πως του άρεσε το γκολ του πατέρα του): «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την υγεία μου και την οικογένειά μου και συνεχίζω να τους κάνω υπερήφανους».

Για το τι είπε στον Έντιν Τζέκο, κάποια στιγμή που ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε έντονες αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του: «Ξέρουμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά δύο φορές πήγε και μίλησε στους οπαδούς μας. Αυτό δεν είναι ωραίο, ούτε για τον κόσμο, το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο άθλημα που παίζεται στο γήπεδο και δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Του είπα να ηρεμήσει, να μην ασχολείται με τον κόσμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response