Φορτούνης: «Ήταν μια μεγάλη νίκη, θα δώσουμε τα πάντα για τον πρωτάθλημα»

Κοινοποίηση:
Κώστας Φορτούνης

 

Ο Ολυμπιακός έστειλε μηνύματα προς διάφορές κατευθύνσεις φεύγοντας θριαμβευτής από την έδρα της ΑΕΚ και έβαλε .. φωτιά στην κορυφή.

Με τον Κώστα Φορτούνη να στέκεται στο πόσο σημαντική ήταν αυτή νίκη για εκείνον και τους συμπαίκτες του, ενώ πρόσθεσε πως οι Πειραιώτες θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Είπαμε όλοι μαζί μετά το Κύπελλο πως δεν ήταν η εικόνα που θέλαμε. Παλέψαμε για αυτό, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα σκοράραμε σε όλες τις φάσεις που είχαμε και παίξαμε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής. Έχουμε την αίσθηση της νίκης όπου και να παίζουμε, σήμερα ήταν μία μεγάλη νίκη, πρέπει να τη χαρούμε και από αύριο έχουμε πάλι δουλειά»

«Με την ΑΕΚ έχω καλή παράδοση, δε στέκομαι εκεί, θέλω να συνεχίσω να είμαι καλά και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Η βαθμολογία είναι κοντά. Όλα τα παιχνίδια δύσκολα, θα δώσουμε τα πάντα και θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, πάντα μας εμπιστεύονται ακόμα και όταν δεν κερδίζουμε, ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους στο τέλος!»

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: