Φονικό στην Ανδραβίδα: Ζητούσε βοήθεια το 12χρονο παιδί που επέζησε – Το σχέδιο του δράστη που προδόθηκε

Κοινοποίηση:
ileia_andravida_oikogeneia_art

Σκηνές ενός πραγματικού θρίλερ εκτυλίχθηκαν χθες στην Ανδραβίδα, όταν ένα ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά βρέθηκαν νεκροί από το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τον αστυνομικών που όλο το βράδυ παρέμειναν στο σπίτι της οικογένειας όπου βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, συλλέγοντας στοιχεία, το αρχικό σενάριο που ήθελε τον πατέρα να αφαίρεσε την ζωή από την μητέρα και τα δυο τους παιδιά 3 και 2 ετών και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε, φαίνεται να καταρρίπτεται καθώς μέχρι ώρας στην αυλή, όπου βρέθηκαν οι  σοροί, εντοπίστηκαν μόνο κάλυκες και όχι το 9αρι όπλο.

Έτσι όλα δείχνουν ότι και οι τέσσερις είναι θύματα δολοφονίας, μ’ ένα από τα πρώτα πρόσωπα που μπήκε στο κάδρο των ενόχων, να είναι ο πρώην σύζυγος της 28χρονης Μαρίας που ζει μόνιμα στο Λουτράκι και αναζητείται. Από την άλλη στο χωριό γίνεται αναφορά πως μπορεί ο ένοχος της δολοφονίας να είναι άλλο πρόσωπο με το οποίο το ζευγάρι να είχε διαφορές.

Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» σήμερα από το πρωί τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων, που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού. Στο σπίτι των θυμάτων, βρίσκεται από νωρίς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, για να εξετάσει τις σορούς των παιδιών και των γονιών τους.

Εκλιπαρούσε για βοήθεια ο 12χρονος

Σύμφωνα με το patrisnews, οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος σοκάρουν ακόμα περισσότερο αφού αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 12χρονο παιδί βρήκε σε μια λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδέρφια του. Μάλιστα,  έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί σκοπεύουν να εξεταστεί ο 12χρονος από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να λύσουν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν τεθεί τόσο από την στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα όσο και από την ζωή με την οικογένεια του. Αυτά που τους απασχολούν σε πρώτη φάση είναι η σχέση του πατριού του με την μητέρα του, την σχέση της μητέρας του με τον βιολογικό του πατέρα και κυρίως αν γνώριζε ή είχε καταλάβει τυχόν αντιπάθειες και διαφωνίες του ζευγαριού με τρίτα άτομα.

Το σχέδιο που δεν βγήκε στον δράστη

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός εκ των δύο παιδιών στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτο μπορει να γυριστει μια ωραιοτατη ταινια θριλερ

  2. τουρκαλμπάν σκοτωσε ελληνιδα και παιδακια παλι…

    1. Αλβανικής καταγωγής ήταν όλη η οικογένεια.

Comments are closed.