Φολέγανδρος: Αναντριχιάζει η κατάθεση τουρίστα – «Είδα τη σορό της Γαρυφαλλιάς να επιπλέει… Της φώναζα και δεν κουνιόταν»

Κοινοποίηση:
folegandros_egklima_martiria

Ένας 52χρονος τουρίστας βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας της άτυχης 26χρονης από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο, είδε το σώμα της άτυχης κοπέλας να επιπλέει και προσπάθησε να διαπιστώσει αν ήταν ζωντανή και αν μπορούσε να της προσφέρει βοήθεια. Η μαρτυρία του είναι ανατριχιαστική. Ενώ, σαφής ως προς τις συνθήκες θανάτου της Γαρυφαλλιάς, με δράστη τον Δημήτρη Βέργο, ήταν ο ιατροδικαστής που εξέτασε την υπόθεση της Φολεγάνδρου, Ηλίας Μπογιόκας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο άνδρας κατέθεσε: «Ήμουν κοντά εκεί στον τόπο της τραγωδίας. Πήγα πιο κοντά και είδα τη σορό να επιπλέει. Της φώναζα πολλές φορές δεν κουνήθηκε καθόλου.

Γύρισα και κοιτώντας στην κορυφή είδα τρεις άνδρες. Τους είπα να φωνάξουν την αστυνομία και ότι θα χρειαστεί σκάφος Έψαξα τρόπο να πάω κάτω, δεν μπορούσα όμως παρά να περιμένω τις αρχές. Τη σορό την έσυρε το κύμα και μπόρεσαν να βουτήξουν και να τη βγάζουν στα βράχια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: