Φεύγει από τον Λευκό Οίκο η αν. σύμβουλος εθνικής ασφαλείας – Τα «πήρε» μαζί της η Μελάνια

Κοινοποίηση:
mira-rikarntel-630x400

Την αντικατάσταση της αναπληρώτριας συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, Μίρα Ρίκαρντελ, εξετάζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την προσωπική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ίδιας και της Μελάνια Τραμπ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η «Πρώτη Κυρία» εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά της Ρίκαρντελ, δηλώνοντας πως «δεν είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει».

Μάλιστα, η Μελάνια Τραμπ φέρεται να ζήτησε την αποπομπή της Ρίκαρντελ από το αξίωμα της αναπληρώτριας συμβούλου εθνικής ασφάλειας.

Η διαμάχη των δύο κυριών ξεκίνησε με αφορμή την πρόσφατη περιοδεία της Μελάνια στην Αφρική, καθώς η συνεργασία τους «δεν πήγε καλά», όπως αποκαλύπτει αμερικανική πηγή, με γνώση επί του θέματος.

Μία δεύτερη πηγή, παράλληλα, ανέφερε ότι η «Πρώτη Κυρία» αισθάνθηκε ότι η Ρίκαρντελ προσπάθησε να την εξαπατήσει, σχετικά με τη χρηματοδότηση του ταξιδιού στη «Μαύρη Ήπειρο».

Σε κάθε περίπτωση, η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, σε μία σαφή ένδειξη του κλίματος, δήλωσε νωρίτερα ότι «η Ρίκαρντελ δεν αξίζει πλέον την τιμή να υπηρετεί σ’ αυτόν τον Λευκό Οίκο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: