Φάντασμα στο σπίτι; Το ανατριχιαστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει μία μυστηριώδη σφαίρα

Κοινοποίηση:
fantasma

Η Yvette Fielding, η σταρ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς MOST Haunted, επιστρέφει για να ερευνήσει την παραφυσική δραστηριότητα με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο.  Η 55χρονη κυνηγός φαντασμάτων ενθαρρύνει τους Βρετανούς να της στείλουν ανατριχιαστικά βίντεο που έχουν καταγράψει οι συσκευές Ring (έξυπνες κάμερες ασφαλείας).

Το ανατριχιαστικό βίντεο

Η «πρώτη κυρία» των παραφυσικών φαινομένων έχει ήδη αναλύσει ένα τρομακτικό βίντεο που τράβηξε μια γυναίκα στο Λος Άντζελες, η οποία παρατήρησε ένα λευκό φωτεινό στεφάνι να αιωρείται γύρω από την κρεβατοκάμαρά της.

«Έμεινα άφωνη όταν πήγα να δω το βίντεο» είπε η Μόνικα, 65 ετών. «Προσπάθησα να καταλάβω τι θα μπορούσε να είναι – ήταν πολύ μεγάλο για να είναι σωματίδιο σκόνης, και οι κουρτίνες ήταν κλειστές, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να προέρχεται από έξω. Δεν είχε νόημα τίποτα».

Η Μόνικα ισχυρίζεται ότι η σφαίρα αυτή παρέμεινε στο σπίτι της για σχεδόν ένα μήνα και μάλιστα μετακινήθηκε μεταξύ των δωματίων.

«Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι ένας άνδρας ονόματι Έντι είχε πεθάνει στο σπίτι όχι πολύ καιρό πριν» συνέχισε. «Όταν είπα το όνομά του, η σφαίρα κουνήθηκε. Η εγγονή μου ήταν το ίδιο περίεργη για να τον δει. Τότε τον φώναξε και η σφαίρα έφυγε αμέσως από το δωμάτιο, διαπερνώντας την πόρτα. Αποφάσισα να μοιραστώ το βίντεο με την ελπίδα ότι κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει να εξηγήσω το περιστατικό».

Η “κυνηγός” φαντασμάτων

Η Yvette Fielding παρουσίαζε την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Most Haunted από το 2002 μαζί με μέντιουμ όπως ο Derek Acorah, ερευνώντας ανατριχιαστικά γεγονότα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια, ανέλαβε την παρουσίαση κι άλλων τηλεοπτικών εκπομπών με θέμα τα παραφυσικά φαινόμενα, όπως το Ghosthunting With…, ενώ συμμετείχε και στο reality show “Είμαι Διασημότητα… Βγάλτε Με Από Εδώ!” το 2015.

Η παρουσιάστρια του reality show, αφού ανέλυσε το παράξενο βίντεο, δήλωσε: «Αινιγματικές φωτεινές σφαίρες, ανεξήγητα ρίγη… Θυμάμαι τις πρώτες μου συναντήσεις με φαντάσματα, και ήταν πραγματικά τρομακτικές!

Όσον αφορά τη σφαίρα στο βίντεο της Μόνικα, αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μία από τις πρώτες εκδηλώσεις ενός φαντάσματος, και αν πρόκειται για τον Έντι, φαίνεται να είναι ένα ειρηνικό φάντασμα και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Ring, η Yvette θα ερευνήσει τα βίντεο με ανεξήγητη δραστηριότητα που θα της στείλουν οι χρήστες.

Αφού τα λάβει, θα επιλέξει προσεκτικά τα πιο συναρπαστικά και ανατριχιαστικά βίντεο για να αποκαλύψει αποκλειστικά εάν τα πλάνα τους είναι παραφυσικής φύσης και τι μπορεί να στοιχειώνει το σπίτι των ανθρώπων.

Δείτε τους 10 πιο “στοιχειωμένους” δρόμους στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response