ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ο επιδημιολόγος και Διευθυντής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης Antoine Flahault: “Το εμβόλιο δεν είναι επαρκές όπλο. Στις ΗΠΑ η επιδημία ξανά απογειώνεται παρά τον εμβολιασμό!”

Κοινοποίηση:
go2po2wtvngbzog3i6xtj3pp5m

Το εμβόλιο δεν είναι επαρκές όπλο. Η εκστρατεία εμβολιασμού από μόνη της δεν θα είναι αρκετή για να συγκρατήσει την ασθένεια, σύμφωνα με τον επιδημιολόγο Antoine Flahault. Ερωτηθείς από το JDD σχετικά με την επιλογή να “ποντάρουμε τα πάντα στο εμβόλιο για να βγούμε από την κρίση”, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης (Ελβετία) απάντησε: “Μου φαίνεται ένα επικίνδυνο στοίχημα και παρακινδυνευμένο ».

Βλέπει τρεις υποθέσεις που θα μπορούσαν να περιορίσουν την αποτελεσματικότητα αυτής της στρατηγικής: «εάν προκύψουν νέες παραλλαγές που θέτουν σε κίνδυνο την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. εάν η παράδοση δεν είναι στον επιθυμητό ρυθμό,εάν τα προβλήματα με το εμβόλιο AstraZeneca προέκυπταν και με άλλα εμβόλια και έθεταν σε θέμα την υποστήριξη του πληθυσμού”.

Aναφέρει επίσης ότι ” η σύγχρονη κατάσταση αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ όπου ο ιός ξανά απογειώνεται παρά τον εμβολιασμό αυτή θα είναι η κατάσταση της Γαλλίας τον Ιούνη αν αυτή δεν το πάει ως το τέλος με καθαρό σκοπό να μειώσει την κυκλοφορία του ιού. leparisien/ JDD 11/4/21

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: