ΦΩΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ!! “Η διοίκηση ετοιμάζεται να κλείσει 70 υποκαταστήματα”

Κοινοποίηση:
211109202923_Τράπεζα-Πειραιώς

Δομικές αλλαγές στο δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς ετοιμάζει η διοίκηση με κλείσιμο 70 υποκαταστημάτων σε όλη τη χώρα οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, εκπρόσωπος των εργαζομένων:

“Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την ενημέρωση σας θα ήθελα να αναδείξετε τα πολύ μεγάλα εργασιακά ζήτημα.

Εμείς στην τράπεζα Πειραιώς καθημερινά αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλα προβλήματα έως εργαζόμενοι με προκλητικές συμπεριφορές πελατών με ανέφικτους καθημερινούς στόχους με μαζικό κλείσιμο καταστημάτων και ειδικά στην περιφέρεια δημιουργώντας ερημοποίηση και σοβαρά προβλήματα συναλλαγών.
Η τράπεζα Πειραιώς ετοιμάζει το επόμενο χρονικό διάστημα κλείσιμο τουλάχιστον άλλων 70 καταστημάτων και ειδικά στην περιφέρεια.
Εμείς οι χαμηλά εργαζόμενοι στην τράπεζα Πειραιώς έχουμε δώσει και και συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινό τα πάντα για να εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες σε καιρούς πανδημίας που οι τράπεζες δεν έκλεισαν ούτε μια ημέρα και βοηθώντας στην ανάπτυξη της κάθε περιοχής και στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας.
Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας το επάγγελμα μας δέχεται μεγάλες προκλήσεις.
 Σας παρακαλώ πολύ για την αναδείξη των τεράστιων προβλημάτων των εργαζόμενων αλλά και έως κοινωνία με το επερχόμενο κλείσιμο τουλάχιστον 70 υποκαταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς.

Στην διάθεση σας
Ωρολογάς Μιχάλης
Αναπληρωτής γραμματέας συλλόγου εργαζομένων τράπεζας Πειραιώς
Μέλος ΔΣ ΕΚθ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Εαν εδωσες θα λαβεις οπως ειπε ο Χριστος αλα οι περισσοτεροι καβαλλημενα καλαμια ηταν οταν ειχαν τις καρεκλεςΑς λυπωταν και αυτοι τους δανειοληπτες που τους παρακαλουσαν για διακανονησμους και εκεινοι απαντουσαν Εχετε σπιτι υπονοοντας οτι η τραπεζα δεν θελει διακανονισμο αλλα το σπιτι του καθε δανειοληπτη Ηρθε η σειρα σας ..κυριοι

  2. Μας φερονται σαν σκουπιδια λες και οι τραπεζες ειναι δικες τους Γλιφουν την εξουσια και νομιζουν οτι κατι ειναι και αυτοι καλα παθαινουν

  3. καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι αλλο υπαλληλος και αλλο τραπεζιτης…

  4. ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ @Ρ@@Δ@@ ΜΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

  5. Πρίν βγούν τα μηχανήματα άθλιοι υπάλληλοι μάς αντιμετωπίζατε σαν σκουπίδια.Τώρα πάρτε τα κλαμπάνια μας.Αναζητήστε τώρα μια ξεκούραστη δουλειά στην οδό Φυλής….

  6. ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ @ΡΧ@Δ@@ ΜΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

  7. ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

  8. Καλά να πάθουνε. Μια χαρά τα αρπάζουνε τόσα χρόνια. Να δούνε τι ωραία βρίσκει κάποιος δουλειά στην Ελλάδα, κι ας δούλεψε καποτε στην Πειραιώς τι να κάνουμε έτσι τα φέρνει η ζωη. Κ έτσι θα κάνουν και με τις υπόλοιπες. Δεν μπαίνουν νορμάλ άτομα να δουλεύουν σε τραπεζες, όλα τα κομματοσκυλα με ρουσφέτια. Καλή πείνα κ εξεφτελισμο εύχομαι. Οι υπόλοιποι πεινάμε χρόνια.

  9. Κανείς δεν θα σας λυπηθεί δείξατε ποιοι είσαστε όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων και της πανδημίας εκατοντάδες εκατομμύρια φάγατε από τον Ελληνικό λαό για ανακεφαλαιώσεις και εθελούσια έξοδο ευχόμαστε μετά να έχουν σειρά οι δημοσιογράφοι όταν δεν θα χρειαστούν Την προπαγάνδα τους και Αρχίζουν και βάζουν λουκέτο ραδιόφωνα και κανάλια

  10. Αγωνιστηκατε να βγάλει ο κόσμος κάρτες και να πληρώνει από το σπίτι, δεν βλέπατε που πάει το πράγμα;

  11. Φοιτητής ήμουν και πήγα και έκανα το λάθος… να ζητήσω μετρητά από το ταμείο γιατί είχα χάσει την κάρτα μου και μόνο που δεν με δείρανε με το υφάκι τους οι χαρτογιακάδες της πρώην ατέ. Δεν μας νοιάζει λοιπόν.

  12. ΝΑΙ ΝΑΙ ΦΩΝΗ ΑΠEΛΠΙΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΠΑΙΝΕΙ…
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΟΥΡΗ
    ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

  13. Τώρα γκρινιάζουν, όταν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα λέγανε πήγεναι στο μηχάνημα κι αν κόλαγε το μηχάνημα κι ζηταγες να εξηπηρετηθείς σου λέγανε περίμενε να ξεκολλήσει το μηχάνημα κι αν ζηταγες να εξηπηρετηθείς από το ταμείο χορίς προμήθεια αφού κόλλησε το μηχάνημα λέγατε όχι…
    Όταν θέλατε να σχολάσετε νορίτερα ήταν καλά…
    Τώρα τι γκρινιάζετε, δεν πηράζει σας πήραν τη δουλειά τα μηχανήματα!!!

  14. Τώωωωωωωρα εδώ κι χρόνο έδωσε τεράστιο μπόνους για εθελούσια!!!

  15. Ο/Η Τραπεζικοί παράσιτα φάτε κλωτσιά απο τα αφεντικά σας λέει:

    Παχυλό μπόνους και μετάταξη στο δημόσιο κοπρόσκυλα.

  16. Στα τσακιδια και ακομα παραπερα δεν λυπαμαι κανενα,Στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο υπαλληλος με 11χρονια υπηρεσιας πηρε 105.000 για εθελουσια και μετα εκλεισε.

  17. Χαχαχα όταν λέτε ότι εξυπηρετειτε καθημερινά όλους τους πελάτες δεν μας λέτε και τον αριθμό αυτών των πελατων;πόσους δηλαδή δεχοσαστε να βάλετε μεσα;άσε που τις δικές σας παχυλές εθελούσιες τις πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι αλλά γιαυτο δεν έχει να πει τίποτα ο αδικημένος υπάλληλος που του κλείνουν το κατάστημα και θα αναγκαστεί να ξεβολευτει

  18. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  19. Δεν πειράζει μπορείς να πας και εργάτης, δεν είναι σπίτι σου ή τράπεζα και κάθε υπηρεσία

Comments are closed.