ΦΤΥΣΤΕ τους να μην τους ματιάσετε! Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ και αυτοί χαμογελούν και χαριεντίζονται για να τιμήσουν τον Γερμαναρά με τα λεφτά των Ελλήνων! Και ο Τσίπρας τον χαβά του με την Αχτσιόγλου! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
proedriko000

Χαμόγελα, πηγαδάκια στα οποία η διάθεση των συμμετεχόντων διακρινόταν εμφανώς χαλαρή, παρά τον «τυφώνα» στην πολιτική ζωή κυριάρχησαν στο προεδρικό μέγαρο πριν από το επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Γερμανίας Φράνκ Βάλτερ Στάινμάγερ.

Από τους πρώτους, την πόρτα του Μεγάρου πέρασε η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ: Εμφανώς πιο ήρεμος απ’ ό,τι ήταν λίγες ώρες νωρίτερα στη Βουλή όταν καυγάδισε με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

 Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, που συνοδευόταν από την σύζυγό του Λίνα Νικολοπούλου, βρέθηκε στο επίκεντρο σε αρκετά πηγαδάκια, όπως και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Αποστολάκης. Ο κ.Στουρνάρας μάλιστα, είχε θερμή χειραψία με τον χαμογελαστό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που εμφανίσθηκε βεβαίως χωρίς γραβάτα και με λευκό πουκάμισο. Ο κ.Τσίπρας που προσήλθε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα χαιρέτισε εγκάρδια την κ.Αχτσιόγλου, την οποία μάλιστα ασπάσθηκε.

proedriko003
proedriko004
proedriko005
proedriko006
proedriko007
«Πηγαδάκι» με οικονομικό ενδιαφέρον στο προεδρικό μέγαρο

 

proedriko008
proedriko009
Η κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη παίρνει τη θέση της στο επίσημο δείπνο, ακολουθούμενη από τον Γιάννη Στουρνάρα
proedriko010
Χαμογελαστοί ανταλλάσσουν χειραψία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα

 

proedriko011
proedriko012
proedriko013
proedriko014
proedriko015
proedriko002
Η ασύγκριτη πολυτέλεια της λιτότητας στα σερβίτσια του προεδρικού μεγάρου και τις ανθοσυνθέσεις του τραπεζιού
proedriko001
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: