ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis-korinthos

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν έχει το θεό του και η ενσυναίσθηση είναι κάτω από το μηδέν. Δείτε τι είπε στην Κόρινθο όπου με χαμόγελο περιέγραψετις αιματοβαμμένες στιγμές της κατοχής, όταν βομβαρδίστηκε ο σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης καταλήγοντας με την επισήμανση ότι η Κόρινθος είναι γουρλίδικη. Να πούμε ότι προκάλεσε αποτροπιασμό δεν θα κυριολεκτήσουμε.


Μιλώντας σε πολίτες στην Κόρινθο κατά την διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας περιέγραψε με ικανοποίηση και χαμόγελο ότι αξιωματικοί δεν επέτρεψαν στον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να επιβιβαστεί στο βαγόνι, με αποτέλεσμα να μπει σε άλλο και το προηγούμενο να δεχτεί βομβαρδισμό!

Δείτε το βίντεο και θα μείνετε ενεοί, άφωνοι, παγωτό:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Λοιπόν, οι περισσότεροι ηλικιωμένοι έχουν ελαφρώς έως πολύ άνοια. Οι δε νεώτεροι έχουν ΄βολευτεί σε Δημόσιες θέσεις, και υπάρχει και μια κατηγορία-μέσης ηλικίας συνήθως- που φοβούνται κατρακύλα του Χρηματηστηρίου.Ο Καπιταλισμός γαρ που εκπροσωπεί η Ν.Δ Τί δεν καταλαβαίνετε;

  2. Λυπάμαι, αλλά την βόμβα την έφαγε μία και καλή στον Κάτω Κόσμο που βρίσκεται τώρα. Ενώ τα θύματα έφυγαν ως εθνομάρτυρες προς τον Άνω Κόσμο.

  3. Λιγο μπερδεμενα μας τα λεει

  4. Για την εγωκεντρική φαμίλια Μητσοτάκη όλα γυρίζουν γύρω από αυτή

  5. σαφως και ειναι γουρλιδικη γιαυτον, αλλιως δε θα υπηρχε σημερα

  6. Είπαμε στις 21/5 να κλείσετε τους γέρους και τις γριές στο σπίτι.Δεν ακούσατε,και νά τά αποτελέσματα

    1. Τώρα πρέπει να κλείσουμε και τους νέους μέσα στο σπίτι.

  7. Γλύτωσε τον βομβαρδισμό αυτός ο Δρακουμέλ και πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι τα γ@μησιατικα.

  8. Εγω τωρα γιατι νομιζω πως οι μαλακοπιτουρες ειναι οι νεοι ????

  9. @ΛΙΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
    Μεγαλε πεθανα στα γελια με σχολιο….δυστυχως , ποσο αληθινο!
    Καμια ελπιδα…….

  10. Ουστ σκατολαιδες απο το λαιδοχωρι ντροπη και αισχος σε αυτους τους καραβαναδες που δεν τον αφησαν να μπει μεσα σε αυτο το βαγονι τη ξερανε ουστ σκατολαιδες που μολις το ειπε γελαγατε που σκοτωθηκαν αθωοι ανθρωποι κακως σας βαλανε νερο και αλλα πολλα ουσττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττ

    Αμα ειχε σκοτωει τοτε ο γκαντμαν η Ελλαδα θα ηταν 200 και χρονια μπροστα ουτε Δεκεμβριανα θα ειχαμε ουτετην κουλα

  11. Μη ασχολείστε με τον Μιζοτακη διαφήμιση του κάνετε.Οι ηλικιωμένοι όταν ακούνε το όνομα στο ράδιο η στη τηλεόραση χειροκροτανε ασταμάτητα.

Comments are closed.