ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ: ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Κοινοποίηση:
Φονικό στην Φολέγανδρο

Καταπέλτης η έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος την είχε χτυπήσει, στη συνέχεια την έσυρε και όταν την έσπρωξε στη θάλασσα ήταν ακόμα ζωντανή

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο στη Φολέγανδρο περιλαμβάνουν τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής που διεξήγαγε νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας.

Όπως διαπιστώθηκε η σορός της Γαρυφαλλιάς έφερε κακώσεις στο κεφάλι που προκλήθηκαν από χτυπήματα του 30χρονου.
Παράλληλα το σώμα της Γαρυφαλλιάς είχε και εκδορές στοιχείο που κάνει τον ιατροδικαστή να μιλά για σύρσιμό της από τον δολοφόνο της.

Επιβεβαιώθηκε, τέλος, για μια ακόμη φορά ότι η άτυχη 26χρονη είχε τις αισθήσεις της έσπρωξε στη θάλασσα και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Κατά πληροφορίες ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για τα ευρήματά του αυτά καθώς είναι σε εξέλιξη η απολογία του 30χρονου.

Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί στον εισαγγελέα αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Απολογείται ο 30χρονος

Ο 30χρονος απολογείται στον ανακριτή μετά την ολιγόωρη νοσηλεία του στο Κέντρο Υγείας Νάξου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βράδυ της Τετάρτης στις οκτώ ο 30χρονος βρέθηκε πεσμένος στο κρατητήριο. Οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας Νάξου και εκεί κατά τις ίδιες πηγές ειχε αρνηση να εξεταστει, ενώ λίγο αργότερα διαπιστωθηκε ότι ειχε σημαδια επιληπτικης κρίσης.

Όπως δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί που τον εξέτασαν, ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση.

«Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο» δήλωσε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, κ. Βασίλης Ραπτάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Κατι τετοια καθαρματα δεν πρεπει να κοικλοφορουν εξω.Ειναι επικινδυνα ατομα.Σκοτωνουμε παιρνουμε φαρμακα και ολα μια χαρα ξανα κοικλοφορουμε.Οραιο κρατος εχουμε!!!

  2. αν ο νομος επεβαλε ισοβια για τους. ψυχασθενεις διοτι αν βγουν εξω θα διαπραξουν παλι εγκλημα οι δικηγοροι τους θα προσπαθουσαν να αποδειξουν το αντιθετο οτι ειναι υγιεις.τωρα συμβαινει ακριβως το αντιθετο.και οι τρελοι ξαναβγαινουν εξω.

  3. ο ανθρωπος ηταν αρρωστος…δεν ειχε καμια δουλεια να παει διακοπες στο νησι με αλλο ατομο…η οικογενεια του εκρυβε την αρρωστια του και δυστυχως δεν ειχε επιβλεψη της καταστασης του απο καποιον εξωτερικο παραγοντα
    υπαρχουν πολλοι τρελλοι αναμεσα μας που επρεπε να παρακολουθουνται η να ειναι σε ψυχιατρια

  4. θα προφυλακιστεί, δεν χρειάζεται να δημιουργείτε και “κλίμα” εσείς οι …καλοθελητές δημοσιογράφοι

    1. Σωστος ο αναρχοκομμουνιστης!!! Αυτο θα πει δικαιωση…………

  5. Ρε γαμ@@σι που θέλει ο τσογλαναρας. Τώρα το παίζει και ψυχακιας το τσογλανακι μπας και τον λυπηθούν στη δικη.

  6. Τελικά θα μας τρελάνουν… σχιζοφρένεια ή επιληψία έχει; Και τα 2 λίγο
    δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο. Η επιληψια δεν αιτιολογεί κανενα φονικό.
    Και τι θα πει πτώση επιπέδου συνείδησης;
    Καινούργια ορολογία αυτή; Δε μας τα λένε καλά…Πολύ φοβάμαι
    ότι θα τη βγάλει πολύ καθαρή

  7. Μαρτύρησε η κοπέλα μακάρι να ήμουνα εκεί να την έσωζα μονο θλίψη δεν υπάρχει

  8. Στην Κινα & HΠΑ κατι τετοιοι τυποι πανε στο εκτελεστικο αποσπασμα και εδω σε μερικα χρονια θα κυκλοφορει παλι αναμεσα μας…

  9. Ετσι θα εγινε. Η κοπελα θα βγηκε απο το αυτοκινητο τρομαγμενη να ανεβει το γκρεμο και αυτο το καθικι τη χτυπαγε και την εσυρε στο γκρεμο κατω. Ειναι αισχος οι νομοι σε αυτη τη χωρα ατιμωρησίας, επρεπε να σαπισει στη φυλακη ολη του τη ζωη το καθικι αυτο . Τωρα αν το παιξει και τρελος μπορει σε 7 8 χρονια να ειναι εξω..ειναι χωρα δικαιοσυνης αυτη ; ειναι ντροπη τους

  10. το σκουπιδι μιμηθηκε το τραγι το αλβανι στην ροδο το ειδε σα ιδαλμα του

    1. Μα, αναρχοκομμουνι ειναι τι αλλο θα ειχε ιδαλμα;

Comments are closed.