ΦΟΒΕΡΟ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ; Μεγιστάνες ζητάνε μόνο ανεμβολίαστο προσωπικό πτήσης

Κοινοποίηση:
ΠΤΗΣΗ

Πλούσιοι επιχειρηματίες του εξωτερικού και κυρίως της Αυστραλίας απαιτούν το προσωπικό που θα έχουν στα ταξίδια τους με ιδιωτικό τζετ (κυρίως οι πιλότοι) να μην είναι εμβολιασμένο, γιατί φοβούνται ότι θα τους συμβεί κάτι εν ώρα πτήσης (ανακοπή, έμφραγμα κλπ)!

Πιο συγκεκριμένα, ένας πρώην πιλότος της Qantas, είπε πως εταιρείες ιδιωτικών τζετ λαμβάνουν συνεχώς κλήσεις από πλούσιους επιχειρηματίες και εταιρείες που ζητούν τα στελέχη τους με επαγγελματικά τζετ, με μη εμβολιασμένο πλήρωμα.

Επίσης έχει ιδρυθεί ιστοσελίδα όπου συλλέγονται δεδομένα από πληρώματα αεροσκαφών που έχουν υποστεί σοβαρές παρενέργειες από τον εμβολιασμό τους και κανείς δεν το αναγνωρίζει, με το οποίο απαιτούν πρώτον αναγνώριση του προβλήματος και δεύτερον καρδιακούς ελέγχους δωρεάν στα εμβολιασμένα άτομα.

Όπως αναφέρουν: «Έχουμε έναν αυξανόμενο κατάλογο ανεπίσημων αναφορών σοβαρών βλαβών μετά τον εμβολιασμό από το προσωπικό σε όλη την αεροπορική βιομηχανίαΈνα από τα πιο ανησυχητικά είναι ότι το πλήρωμα του θαλάμου διακυβέρνησης δεν αποκαλύπτει ιατρικά σημαντικές παθήσεις από φόβο απώλειας της άδειας.

Από τον σύνδεσμο αναφοράς προσωπικών δεδομένωνγνωρίζουμε τώρα πιλότους που έχουν υποστεί ή συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν καρδιακές καταστάσειςόπως αρρυθμία και ταχυκαρδίαΈνας τριαθλητής υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε κατά τη διάρκεια προπόνησης κολύμβησης μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Το επείγον αίτημά μας για την ασφάλεια είναι να εφαρμόσει η CASA ένα επείγον πρόγραμμα καρδιολογικού ελέγχουσε χαμηλές ατμοσφαιρικές συνθήκες για το ύψος της καμπίνας κρουαζιέρας και με αποσυμπίεση από τα επίπεδα κρουαζιέρας σε όλο το πλήρωμα του καταστρώματος διακυβέρνησης και της καμπίναςανεξαρτήτως ηλικίας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πηγαίνετε για την 4η, 5η, 6η, 7η δόση κι αφήστε τις υπεκφυγές. Ποιοί είστε εσείς που αμφισβητείται την επιστήμη, τους ειδικούς και τον πολυβραβευμένο σωτήρα της ανθρωπότητας Αλβέρτο Μπουρλά (γνωστό κτηνίατρο)??

  2. Θέμα χρόνου ήταν ν’αρχίσει να γίνεται αυτό. Αφού παθαίνουν τα μύρια όσα οι τρυπημένοι στον αέρα.

    Όπως είπε και αποκάτω ο άνθρωπος, κανονικά πρέπει να αφαιρεθούν οι άδειες οδήγησης από ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς λεωφορείων & ΜΜΕ γενικότερα. Είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι!!

  3. Το ερωτημα ειναι. Ποιος θα μας προφυλαξει απο τους εμβολιασμενους?

  4. Λογικότατο και δεν αφορά μόνο πιλότους, φανταστείτε τι έχει να γίνει αν συμβεί κάτι και σε οδηγούς ΜΜΜ

Comments are closed.