Υπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία για τον Γερμανό παιδεραστή – Φέρεται να βίασε και να τεμάχισε 13χρονο αγοράκι

Κοινοποίηση:
germanospaiderastis

Νέα εφιαλτικά στοιχεία έρχονται στο «φως» για τον Γερμανό παιδόφιλο καθώς όπως φαίνεται, εκτός από κορίτσια, έφηβες και ηλικιωμένες κυρίες, είναι βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν.

Οι αρχές ερευνούν αν ο Κριστιάν Μπρίκνερ είναι αυτός που βίασε και εν συνεχεία τεμάχισε τον 13χρονο Γερμανό Τριστάν Μπρούμπαχ. Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε τεμαχισμένο σε υπόγεια διάβαση της Φρανκφούρτης το 1998.

Τρία αγόρια, μάρτυρες της επίθεσης, προσπάθησαν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του άνδρα που προέβη στην φρικτό έγκλημα και όπως προκύπτει, υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την περίπτωση της Μαντλίν, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που επικαλείται τον Τύπο της Φρανκφούρτης.

O Kριστιάν Μπρίκνερ, ύποπτος για την εξαφάνιση και δολοφονία της Μαντλίν ΜακΚάν έχει χαρακτηριστεί από την εφημερίδα «Frankfurter Neuer Presse» ως πιθανός ύποπτος για τη δολοφονία του Τριστάν Μπρούμπαχ τον Μάρτιο του 1998.

Το ακρωτηριασμένο πτώμα του αγοριού εντοπίστηκε στην υπόγεια διάβαση «Liederbach» κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό «Frankfurt-Hochst».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: