Υπόθεση Μάγιας: Ένοχος ο Νορβηγός, στον οποίο ανήκει ο χώρος που βρέθηκε η 17χρονη

Κοινοποίηση:
17xroni-arthro

Ένοχο έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου το Νορβηγό που εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας και στον οποίο ανήκει η έκταση όπου εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή η 17χρονη.

Στον κατηγορούμενο, σύμφωνα με το cretapost.gr επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή με την απόφαση αυτή μάλιστα να λαμβάνεται κατά πλειοψηφία (μόνο ένας δικαστής πρότεινε να του επιβληθεί ποινή ενός έτους).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο  Εισαγγελέας του είχε ασκήσει ποινικές διώξεις για αρπαγή ανηλίκου σύμφωνα με το άρθρο 324, υπό την μορφή της διευκόλυνσης διαφυγής ανηλίκου.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη και δεν γνώριζε πως οι γονείς της την αναζητούσαν. Αυτό όπως  είπε, το πληροφορήθηκε λίγες ώρες πριν εντοπιστεί η 17χρονη που τηλεφώνησε από δικό του κινητό τηλέφωνο στους γονείς της για να τους πει ότι είναι καλά.

Όπως ανέφερε εξάλλου ο ίδιος, ήταν εκείνος που είπε στον 38χρονο και τη Μάγια να επικοινωνήσουν με τους γονείς της κοπέλας και να τους πει ότι είναι καλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: