Υπόθεση Λιγνάδη: Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του σκηνοθέτη με τον 25χρονο μηνυτή ζητάει ο Κούγιας

Κοινοποίηση:
λιγναδης κοντινη δικαστηρια

Την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του με τον 24χρονο Αιγύπτιο που κατηγορείται ότι βίασε το 2015 σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου ζητάει με αίτηση που κατέθεσε στην ανακρίτρια, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του, ο Δημήτρης Λιγνάδης. Παράλληλα, ζητάει και την αυτοψία του χώρου.

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας ο Δημήτρης Λιγνάδης «αμφισβητεί την αλήθεια όλων των καταγγελιών εις βάρος του και έχει προσκομίσει ακλόνητα έγγραφα στοιχεία, αλλά και ζήτησε να εξεταστούν ιδιαίτερα αξιόπιστοι μάρτυρες, οι οποίοι εξετάστηκαν από την κα Ανακρίτρια. Τα παραπάνω αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία στη συνήθη επεξεργασία, την οποία είναι υποχρεωμένοι να κάνουν Εισαγγελείς και Δικαστές, «κατεδαφίζουν» στην κυριολεξία την κατηγορία».

Ωστόσο, όπως τονίζει, προς μεγαλύτερη υποστήριξη της αθωότητας του κατηγορουμένου, συνεργάτες του γραφείου μας σήμερα κατέθεσαν στην κα Ανακριτή, αναφορικά με την πράξη που φέρεται ότι διέπραξε ο εντολέας μας στις 8.8.2015, αίτημα:

1. περί αυτοψίας του χώρου και

2. κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης του εντολέα μας με τον φερόμενο ως βιασθέντα, ο οποίος μέχρι σήμερα ούτε αποκάλυψε ούτε ερωτήθηκε έστω να περιγράψει ποιο είναι το ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, στο οποίο δήθεν ο εντολέας μας τον βίασε με πρωκτολειχία (αυτή είναι η περιγραφή του δήθεν βιασμού του) και σε ποια σουίτα αυτού του αγνώστου μέχρι τώρα ξενοδοχείου έγινε αυτή η πράξη.

Σημειωτέον ότι σε έρευνα που έχει κάνει το γραφείο μας μέχρι τώρα σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής της Επιδαύρου, ο κ. Λιγνάδης δεν διέμεινε σε οποιοδήποτε εξ αυτών στις 8.8.2015.

Εφόσον ο φερόμενος ως βιασθείς έστω και καθυστερημένα υποδείξει ποιο ξενοδοχείο ήταν αυτό, στο οποίο συνέβησαν οι καταγγελλόμενες πράξεις, αυτονόητο είναι ότι θα ζητήσουμε να εξετασθούν ως μάρτυρες οι υπεύθυνοι και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, μια προανακριτική και ανακριτική πράξη που θα έπρεπε ήδη να έχει διενεργηθεί, αλλά και να ζητηθούν από την αστυνομία οι καταστάσεις όλων των προσώπων που διανυκτέρευσαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της περιοχής που τυχόν θα υποδειχθεί.

Λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας της υποθέσεως το δικηγορικό μας γραφείο θα δημοσιοποιεί κάθε νόμιμη διαδικαστική ενέργεια, την οποία ζητούμε από τη Δικαιοσύνη να διεξαγάγει, και για το λόγο αυτό σας κοινοποιούμε και το περιεχόμενο της ως άνω αιτήσεώς μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: