Υπόθεση Κορφιάτη-Πάτρα: Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη – “Πες μου πως έκρινες ότι το παιδί μου δεν έπρεπε να ζει άλλο”

Κοινοποίηση:
dolofonia-korfiatis

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο ξεκίνησε σήμερα η δίκη στο Μικτό Οκρωτό Δικαστήριο Πατρών.

Η σύζυγος του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη έπεσε νεκρή σε ενέδρα θανάτου στις 9 Ιουνίου 2020, ενώ έναν χρόνο αργότερα δολοφονήθηκε και ο ίδιος.

Οκτώ είναι τα άτομα που κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Το βούλευμα είναι καταπέλτης για τους κατηγορουμένους. Αναφέρονται καρέ-καρέ μέσα από κάμερες ασφαλείας το δρομολόγιο του ζευγαριού με τη μοτοσυκλέτα τους, οι κινήσεις ενός smart αυτοκινήτου αλλά και μίας μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού μάρκας ΥAMAHA που δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας και στην οποία επέβαιναν δύο άτομα με σκουρόχρωμα ρούχα και λευκά κράνη.

Η μοτοσυκλέτα των δραστών καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να κατευθύνεται προς το λιμάνι Πόρτα Ρόμα με τους επιβάτες να φορούν τα λευκά τους κράνη και τα σκουρόχρωμα ρούχα.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα άσπρο σκάφος φεύγει από την περιοχή.

Σήμερα κατέθεσαν η μητέρα της 37χρονης, ο αδελφός της και ένας από τους ανθρώπους που τους μετέφερε όταν το σκάφος έφτασε από τη Ζάκυνθο στη Σκαφιδιά.

“Εμείς αρχικά διαφωνούσαμε με αυτή τη σχέση αλλα επειδή βλέπαμε έναν μεγάλο έρωτα και τον Κορφιάτη να έχει μια εξαιρετική οικογένεια τελικά συναινέσαμε στο γάμο. 20 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον γαμπρό μου και όσα έμαθα για τις δραστηριότητες του ήταν από το βούλευμα”, υποστήριξε η μητέρα της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στο δικαστήριο.

“Πες μου πως έκρινες ότι το παιδί μου δεν έπρεπε να ζει άλλο και να μεγαλώνει τα παιδιά του”, είπε στην κατάθεση της κοιτώντας τον βασικό κατηγορούμενο για την δολοφονία της κόρης της.

Ο Ντίμης Κορφιάτης έκανε λόγο για παρακολουθήσεις για ενέδρα θανάτου έξω από το λιμάνι της Κυλλήνης. Κατήγγειλε δολοφονική απόπειρα εναντίον του στις 20 Ιανουαρίου 2018 όταν επέστρεφε από Αμερική, στο Ελ. Βενιζέλος. Εκείνος κατάφερε να διαφύγει ενώ επέμενε ότι είναι σε εξέλιξη συμβόλαιο για την εκτέλεσή του.

Δύο χρόνια μετά εκτελείται η σύζυγος του και το 2021 δολοφονείται και ο ίδιος.Τραγικά πρόσωπα τα παιδιά τους που μέσα σε ένα χρόνο έχασαν πατέρα και μητέρα.

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: