Υπόθεση Άλεκ Μπάλντουιν: Το μεγάλο μυστήριο που υπάρχει με το όπλο που πυροβόλησε σκότωσε την Χαλίνα Χάτσινς

Κοινοποίηση:
alek

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά τη σοκαριστική είδηση ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε μία 42χρονη γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είναι συντετριμμένος, ενώ έχει ήδη μιλήσει στους ντετέκτιβ που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Τα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν του Netflix, το «Rust» συνεχίζονταν κανονικά σε ράντσο στο Νέο Μεξικό, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε.

Ωστόσο, μεγάλο ερωτηματικό εγείρεται από το γεγονός ότι το όπλο είχε κανονικές σφαίρες, ενώ στα γυρίσματα της οποιασδήποτε ταινίας χρησιμοποιούνται είτε ψεύτικα όπλα, είτε τουλάχιστον άσφαιρα.
Για το ζήτημα ερωτήθηκε το πρωί, σε ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βαλλιστικός αναλυτής, Γιώργος Ραυτογιάννης, ο οποίες είπε ότι στις ταινίες χρησιμοποιούνται ειδικά όπλα, ενώ τα φυσίγγια δεν μπορούν να προκαλέσουν θανάσιμους τραυματισμούς ακόμη και σε εξ επαφής πυροβολισμούς, αλλά μόνο ίσως να προκαλέσουν εγκαύματα.

«Ένα όπλο δεν εκπυρσοκροτεί από μόνο του, πατιέται η σκανδάλη» είπε μεταξύ άλλων.
Σύμφωνα με τον κ. Ραυτογιάννη, τα σενάρια είναι δύο:

«Είτε εκ παραδρομής, είτε εκ δόλου χρησιμοποιήθηκε κανονικό όπλο που είχε μεν άσφαιρα, είτε ήταν όπλο κρότου με ελαττωματική γόμωση».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, ο Αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν «πυροβόλησε και σκότωσε, προφανώς από ατύχημα, τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας γουέστερν που γύριζαν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού».
Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το περιστατικό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Ο Μπάλντουιν έχει ήδη μιλήσει με τους ντετέκτιβ που έχουν αναλάβει την υπόθεση. «Μπήκε οικειοθελώς και έφυγε από το κτίριο αφού τελείωσε τις καταθέσεις του», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: