«Υποφέρω, μου λείπει αφόρητα…» – Συγκλονίζει η Αθηνά Ωνάση

Κοινοποίηση:
athina_onasi_sygklonizei

Συγκλονίζει η Αθηνά Ωνάση για ένα αγαπημένο της πρόσωπο, για το οποίο είπε πως ακόμη και σήμερα της λείπει αφόρητα, τονίζοντας πως έχει υποφέρει πολύ στη ζωή της από αυτή την απώλεια.

Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εμφανίζουν τη «χρυσή κληρονόμο» σκληρή και απρόσωπη και με διάθεση να ξεκόψει κάθε είδους δεσμό με τους Ωνάσηδες, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Πίσω από τη μάσκα της σκληρής και άτεγκτης γυναίκας βρίσκεται ένα τρυφερό κορίτσι, που δεν του λείπει τίποτα περισσότερο στον κόσμο από τη μητρική στοργή. Αυτή που έχασε με τραγικό τρόπο στην ηλικία των 4 ετών. Ένα γεγονός που στοίχειωσε όλη τη ζωή της.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα η «χρυσή κληρονόμος» επαναλαμβάνει τη φράση «Ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ»!

Πριν από δυο χρόνια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Αθηνά Ωνάση, είχε δηλώνει στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: «Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου. «Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό», είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η «χρυσή κληρονόμος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Αθηνουλα στα τραυματισμενο αλογακι γιατι εκανες ευθανασια ?Οσο καιρο σου εκανε τα χατηρια ηταν καλο και μετα το σκοτωσες ,για να μη χαλασεις λεφτα >Οταν σου ζητησε βοηθεια ο προεδρος του ιδρυματος γιατι τον εκλασες?Τωρα το παιζεις λυπημενη ? Ουστ θεατρο!

  2. Αν γνώριζε τον παλούκαρο μου, θα ξεχνούσε τις στενοχώριες. Τώρα έχει πιάσει αράχνες εκεί κάτω…

  3. Ασε μας κουκλίτσα μου που υποφέρεις… Αλλοι υποφέρουν πραγματικά, όπως ο συνεργάτης σου
    που ζήτησε βοήθεια για την καρκινοπαθή γυναίκα του και του διαμήνυσες ότι δε θα στείλεις
    ούτε ευρώ. Σκληρή και σκατάνθρωπος είσαι και τρυφερή μονο στον ζιγκολό που σου τα’φαγε
    και τέτοια που είσαι, καλά σου έκανε.
    Με τη γελοία συμπεριφορά σου και το κλάσιμο που ρίχνεις στην Ελλάδα από τα παιδικά σου
    χρόνια μέχρι σήμερα, εμένα μ’αφήνεις παγερά αδιάφορη και δε σε θεωρώ Ελληνίδα φυσικά.
    Ο,τι ελληνικό κουβαλούσες μέσα σου, το πέταξες η ίδια στα σκουπίδια.

    1. ψυχούλα είσαι με αυτά που λες. Αγγελούδι σκέτο

  4. Υποφερει τοσο που δεν πατησε 22 χρονια να αναψει ενα κερι στον ταφο της Χριστινας που της εδωσε τα παντα. Αφαιρεσε και της φωτογραφιες της Χριστινας απο το σπιτι που ζουσε στην Ελβετια αλλα ταξιδια σε ολο τον
    κοσμο με τα αλογα μπoρει να κανει καθε μηνα. Επιλογη της αλλα μην μας λενε ιστοριες για τον πονο της για την μητερα. Εδω πουλησε ολα τα αγαπημενα κοσμηματα που φορουσε η Χριστινα για τα λεφτα.

  5. ‘Εχουμε ελπίδες να το φάμε το γκομενάκι ρε παιδιά!

    1. Κουλα δεν είναι λεσβια η Αθηνα!
      Αμερικαν μπαρ το περασες εδω μεσα???

  6. Με τοσους επιβητορες στους σταβλους της πως να μην εινε ευτυχισμενη;

  7. Με τοσους επιβητορες στους σταβλους της πως να μην εινε ευτυχισμενη;

  8. αυτη το ξεκοψε το παιδι απο ελλαδα
    Ζητημα να ξερει καν ελληνικα
    Ολο εξω ηταν με.. διεθνεις εραστες η συγχωρεμενη
    Αν ζουσε ο θειος της ολα θα ταν διαφορετικα
    Αυτος ηταν ελληνας αλλα…

        1. Λάθος κύριε. Η ανηψιά της και μόνον αυτή,

      1. Λάθος “κύριοι” (λέμε τώρα)! Ο ρουσσέλ φταίει, λέω εγώ που ξέρω.

  9. Και εγώ υποφέρω τώρα τελευταία πολύ!! – θέλω απεγνωσμένα μια lotus και ένα τοσοδουλικο νησάκι κοντά στο κιριμπάτι!! γιατί υποφέρω από ρευματισμους.. Ρε Αι γαργαλιθειτε ψιψινακιδες όλοι…

  10. ΑΘΗΝΟΥΛΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΑΛΒΑΡΟ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ

  11. αθηνουλα παρατα τους βρωμιαρηδες και ελα στην ελλαδα . ελα εδω στο μαιναλο να ζησεις. στα ελατα να κανουμε ιππασια και να βρεις και κανενα ελληνοπουλο να ζεις ανθρωπινα…

      1. Με το Μπαρδον… Τι εννοείς;
        Μηπως ξέρεις που και πως μεγάλωσε όλα αυτά τα χρονια ???
        Εύκολα σπίτια δεν είναι εκεί που μεγάλωσε και δεν ξεμπερδεύεις με δαύτους ποτέ μιας και ελέγχουν την ζωή της έως το τέλος της!

Comments are closed.