Υποπλοίαρχος Λιμενικού: “Απαράδεκτες και εμετικές δηλώσεις στελεχών Λ.Σ.”

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΜΠΗΣ

Το βίντεο που δημοσιεύσαμε νωρίτερα έφερε αναταραχή και πρόκαλε αρνητικά συναισθήματα σε ανθρώπους του Λιμενικού που υπηρετούν το Σώμα και την πατρίδα με θέρμη.

Χαρακτηριστικά, υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος μάς έστειλε ένα mail, στο οποίο αναφέρει τον αποτροπιασμό του για τις εξευτελιστικές δηλώσεις που αφορούσαν τον θάνατο της Καρολάιν Κράουτς.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί κύριοι, άκουσα με αποτροπιασμό και αναγούλα  τα όσα ακούστηκαν από “στελέχη” του Λ.Σ. στην συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας την 18/6/2021, οπως μεταφέρθηκαν από το ρεπορτάζ της εφημερίδας σας και παρατέθηκαν με την συμβολή του βίντεο να είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ΜΗΝ εκλάβεται αυτή την απάνθρωπη- ελεεινή και απάνθρωπη συμπεριφορά ως γνώρισμα της πλειονότητας των στελεχών που υπηρετούμε στο Λ.Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ.
Δυστυχώς, κάποιοι έχουν ξεχάσει που Υπηρετούν, τι ΥπηρετούΝ και τι πρέπει να πρεσβεύουν, τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις τους.
Θα σας παρακαλέσω επίσης, το βίντεο αυτό να προωθηθεί στον κ. εισαγγελέα του Ναυτοδικείου του Πειραιά, ΣΤΗΝ στρατιωτική και  πολιτική ηγεσία του Λ.Σ. για όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες τους για τυχόν αξιόποινες πράξεις καθώς και να γνωστοποιηθεί στους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας, σε περίπτωση που και αυτοί με την σειρά τους θελήσουν να κάνουν τα απαραίτητα, ώστε να προστατεύσουν την την τιμή και την μνήμη της κορης τους.
Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕ ΦΥΛΑΕΙ…Χ@ΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙ@ΝΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ…ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ…ΑΙ ΣΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙ@ Κ#ΠΡ#ΣΚΥΛ@…

  2. Λιμενικοί που αντί να φυλάνε τα σύνορα παίζουν τις κουμπάρες. Γεμίσαμε ρε λάθρο και εσείς είσαστε υπεύθυνοι ζώα. Αλλά ο μισθός να μπαίνει και να παίρνουμε και αδειούλες. Άχρηστοι.

Comments are closed.