Υποδέχεται την Εφές και ψάχνει τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση:
reg343v34

Την Αναντολού Εφές υποδέχεται στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ξεκίνημα της δεύτερης συνεχόμενης «διαβολοβδομάδας» της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» προέρχονται από μια αρκετά ζόρικη νίκη κόντρα στο Περιστέρι και αναζητούν τη νίκη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της διοργάνωσης απέναντι στην πρώην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Η νίκη για το «τριφύλλι» έχει επιτακτικό χαρακτήρα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κεφαλαιοποιήσει τις σημαντικές εκτός έδρας νίκες που έκανε στο προηγούμενο διάστημα και να παραμείνει σε τροχιά εξάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Λούκα Βιλντόσα, καθώς ο Αργεντινός γκαρντ υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και θα χρειαστεί να απουσιάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα από τα παρκέ. Νοκ-άουτ είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ θα είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη, η Εφές βρίσκεται στο 7-12, μετρώντας 6 συνεχόμενες ήττες. Η τελευταία ήταν στο ιστορικό ματς τεσσάρων παρατάσεων με τη Ρεάλ. Εκτός είναι ο Ταϊρίκ Τζόουνς, που χτύπησε κόντρα στη Ρεάλ, όπως και ο Γουίλ Κλάιμπερν, που παραμένει εδώ και καιρό τραυματίας. Αντίθετα, στις προπονήσεις επέστρεψε μετά από καιρό ο Ντέρεκ Γουίλις, ο οποίος ίσως επανέλθει στη δράση κόντρα στους «πράσινους».

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Ιλία Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Γκίτις Βίλιους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: