Υπηρεσιακός προπονητής ο Χρήστος Σερέλης στον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση:
Χρήστος Σερέλης

Σε λύση υπηρεσιακού προπονητή στράφηκε ο Παναθηναϊκός μετά το διαζύγιο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Με τον Χρήστο Σερέλη να αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία της ομάδας πιθανότατα μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου, μετά την περυσινή του ολιγόμηνη θητεία. Με τη  διοίκηση της ΚΑΕ να θέτει ως στόχο την πρόσληψη κάποιο μεγάλο όνομα για το καλοκαίρι ή νωρίτερα. Ο Πάμπλο Λάσο λέγεται πως είναι ο διακαής πόθος, αλλά υπάρχουν και άλλοι προπονητές με πλούσιο βιογραφικό στη λίστα (Τσάβι Πασκουάλ και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μεταξύ αυτών).

Ιδανικά οι «πράσινοι» θα ήθελαν για τον πάγκο τους έναν τέτοιο προπονητή άμεσα, ωστόσο οι επιλογές στην αγορά ήταν πολύ περιορισμένες και οι περισσότεροι προπονητές ήταν διστακτικοί ως αρνητικοί να αναλάβουν την ομάδα σε αυτό το σημείο της σεζόν, χωρίς ουσιαστικά περιθώρια αλλαγών και με τη χρονιά σχεδόν χαμένη.

Ο Χρήστος Σερέλης, που εργάζεται στο Λαύριο για… μια ζωή (από το 2005 με ένα μικρό διάλειμμα το 2022), είχε επιστρατευτεί και πέρσι, τον Απρίλιο, μετά την απόλυση του Δημήτρη Πρίφτη, ως βοηθός του Γιώργου Βόβορα. Στο τέλος της σεζόν και με την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς γύρισε στο Λαύριο, το οποίο φέτος δίνει μάχη για να σωθεί έχοντας τρεις νίκες.

Ο 49χρονος προπονητής αναλαμβάνει άμεσα τον Παναθηναϊκό και θα είναι στον πάγκο του για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία την Πέμπτη (23/2), ενώ θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ ακόμα και μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού υπογράφοντας για δυόμισι χρόνια. Από ‘κει και πέρα, σήμερα (21/2) το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: