Υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας – Εδώ δεν υπάρχει κίνδυνος κ. Χαρδαλιά;

Κοινοποίηση:
sirigga

 

Σοκάρουν για ακόμα μία φορά οι εικόνες από το κέντρο της Αθήνας. Σε περίοδο υγειονομικής κρίσης, άνθρωποι εξαρτημένοι από ουσίες κυκλοφορούν ανενόχλητοι και αφημένοι πλήρως στο έλεος της εξάρτησής τους και του θεού.

Χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κυρίως για να μαζέψουν χρήματα για τη δόση τους και αυτό από μόνο του αποτελεί μια υγειονομική βόμβα για την πρωτεύουσα.

Οι Αρχές δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι όμως μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για τους υπόλοιπους πολίτες, καθώς μπορεί να είναι φορείς διάφορων μολυσματικών ασθενειών. Ειδικά την εποχή του κορωνοϊού θα έπρεπε οι δημοτικές και υγειονομικές υπηρεσίες να επιδείξουν μεγαλύτερη προσοχή, αντί να αδιαφορούν και να… σφυρίζουν αδιάφορα.

Μήπως ο κ. Χαρδαλιάς, αντί να «κυνηγάει» τις γιαγιάδες και τους παππούδες που θέλουν να πάνε στην εκκλησία, να δώσει λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα που «σέρνεται» για χρόνια στο κέντρο της Αθήνας;

Όπως καταγγέλλουν πολίτες που βιώνουν καθημερινά τον εφιάλτη, οι ναρκομανείς κάποιες στιγμές γίνονται και απειλητικοί λόγω το προβλήματός τους.

Δείτε τα βίντεο από το κέντρο της Αθήνας που προκαλούν σοκ.

Βίντεο 1

Βίντεο 2

Βίντεο 3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στους κάθετους στην Πανεπιστημίου δρόμους και πεζόδρομους γίνετε πραγματικά ο χαμός από τους χρήστες και φυσικά τα απομεινάρια τους. Συνάδελφος πάτησε χρησιμοποιημένη σύριγγα φορώντας η ίδια σανδαλι, με αποτέλεσμα να τρυπηθεί από την ήδη χρησιμοποιημένη συριγγα. Η σύριγγα με δυσκολία φαινόταν καθώς ο πεζόδρομος είναι πλακόστρωτος. Αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο;

  2. Το πόσο με αηδιάζουν αυτοί οι άνθρωποι… Λένε ότι είναι άρρωστοι. @@@@@@@ άρρωστοι είναι. Άρρωστος είναι αυτός που κόλλησε γρίπη εν αγνοία του και χωρίς να είναι επιλογή του. Όλα αυτά τα σιχαματα το ΕΠΈΛΕΞΑΝ να μπλέξουν με αυτές τις μ@λακίες,επέλεξαν να είναι το παράδειγμα προς αποφυγήν. Λέρες … Στο σχολείο από το δημοτικό μας φώναζαν οι δάσκαλοι. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Άρα, πώς είσαι άρρωστος ρε φίλε; ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΙΧΑΊΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Απλά πράγματα.

  3. Οι τοξικομανεις στο ελεος του Θεου, οι λαθραιοι με χιλιες δυο ασθενειες ανενοχλητοι, ειναι πασιφανες οτι το προβλημα δεν ειναι η πανδημια, το προβλημα ειναι να μαντρωθουμε για το καλο μας φυσικα….φάτε Δημοκρατια τωρα!!!

  4. Αυτά τά χάλια δέν τά βλέπει ο κρετίνος Βλαχοδήμαρχος γιατί είναι απασχολημένος μέ τήν διακόσμηση τής Αθήνας.
    Θέλει νά περάσει στά χρονικά τής πόλης ώς ο πετυχημένος “εξωραιστής” μέ ζαρτινιέρες καί τσίγκινα παγκάκια.
    Γιάννης Λάκων

  5. Η κοροιδια στο μεγαλείο της .Οι Έλληνες με μάσκα και όλοι οι άλλοι με την κονομα

  6. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Κ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΙΛ ΣΤΟΝ ΝΟΥΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ.”’Κ.ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΧΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΔΕΥΑΝ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ,ΑΛΛΑ Ο ΝΟΥΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Κ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ””ΑΥΤΟΙ Κ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΗΓΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ,ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Κ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Comments are closed.