ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ , Ο ΝΕΟΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ ΤΣΑΡΟΣ;

Κοινοποίηση:
Θεόδωρος-Πελαγίδης-Υποδιοικητής-ΤτΕ-Καθηγητής-Οικονομίας-ΠΑΠΕΙ-scaled-e1626179947121-1024x630

Ο Θ. Πελαγίδης, υποδιοικητής της ΤτΕ αναλαμβάνει υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών


Ο Θεόδωρος Πελαγίδης, υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα είναι για τον επόμενο μήνα, μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο νέος «τσάρος» της Οικονομίας. Ο κ. Πελαγίδης επελέγη για τη θέση του υπουργού Οικονομικών ως πρόσωπο κοινής αποδοχής καθώς έχει και κεντρώες καταβολές αλλά και καλές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Πελαγίδης είχε ορκιστεί υποδιοικητής της ΤτΕ τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο κ. Πελαγίδης επιμελήθηκε το βιβλίο με τίτλο «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η οικονομία» και είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχε συνομιλίες μαζί του την περίοδο 1990-1993.

Αλήθεια,  ξέρει και για “μαύρα” ταμεία του πατρός , ο νέος ξεδοντιάρης τσάρος;

«Οι συζητήσεις μου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν πάντα συναρπαστικές», σημειώνει ο Θοδωρής Πελαγίδης. «Τα θέματα περιστρέφονταν συνήθως γύρω από την πολιτική και την οικονομία. Μέσα στη θύελλα της οικονομικής κρίσης, το 2012, ένα πρωί ανηφόρισα προς το φιλόξενο σπίτι για ένα καφέ και μια συνέντευξη που θα αφορούσε την οικονομία, στο πλαίσιο ενός βιβλίου για την ελληνική οικονομία που ετοίμαζα για το Brookings Institution». Στο μεγάλο αυτό αμερικανικό, ερευνητικό κέντρο που εδράζει στη Ουάσινγκτον, ο Πελαγίδης συμμετείχε ως ανώτερος συνεργάτης (senior fellow).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γίδι Πελαγιδη …τσίμπα ένα @δι !!! Τσάτσο του Μοατσο !!! Άντε Ρουφιάνε 30 χρόνια στη πιπ@…δε βαρέθηκες ρε παρτάλι ? Άντε χάσου.. χαμένε.

  2. Όλα τα μασονικά σπέρματα της οχιάς μαζί. Καταραμένοι εις τους αιώνας των αιώνων.

  3. Μα γι,αυτό πηγαίνει τόσο καλά η οικονομία αφού έχουμε οικονομολόγους (senior fellow) στα Πανεπ. της Αμερικής

  4. Η νέα κυβέρνησης της Ελλαδάρας θα μπορούσε να ονομαστεί «της μασονίας το κάγκελο»! Μόνο αν καούν ζωντανά αυτά τα καθάρματα και οι όποιοι σπόροι ακολουθούν θα έχει μια ελπίδα αυτή η χώρα

  5. Να συμβουλευτει το Στουρναρα! Δεν υπαρχει…σαλιο! Πανε τα επιδοματα νεοελληνες!

Comments are closed.