ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΨΟΥΡΗΣ με τον “ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ”. Oι δύο παρά φύσιν βιασμοί, η μήνυση, ο διωγμός από τη σχολή Μωραΐτη γιατί “χάιδευε αγοράκια” και ο γονέας που τον μαχαίρωσε επειδή του “χάλασε το παιδί”. Κύριε Μητσοτάκη, πήρες χαμπάρι ότι οι διεστραμμένοι διαφεντεύουν το Μαξίμου;

Κοινοποίηση:
exofillo9-2

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1820, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tρίτης 9  Φεβρουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.

 

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

teaser9-2

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

opisthofyllo9-2Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ.Ο ΕΝΑΣ ΣΩΟΥΜΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ.ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΡΑΜΑ,ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ,ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ COVID 19.Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ,ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΝΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  2. θελετε να πειτε οτι ο Κουλης δεν ηξερε τον προτερο βιο του παιδοφιλου Γεωργιαδη και του Λιγναδη ? εδω πας για μια απλη δουλεια και σου ζηταν και ποινικο μητρωο…

  3. Οι Αλβανοί φαίνονται αγιόπαιδα αυτή τη στιγμή σε σύγκριση μ’ όλους τους ψυχανώμαλους παιδόφιλους που είχαν θεοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια

    1. Οι Αλβανοι βρισκονται στη χωρα μας απο τετοιους ψυχανομαλους που εχουν θεοποιηθει τοσα χρονια.

  4. Με τα 9 δις αγορασε ο Μητσοτακης και την δικαστικη εξουσια
    αφου προηγουμενως αγορασε και τα ΜΜΕ με τα τριακοντα αργυρια.
    Εαλω η χωρα ,βαθυ σκοτος ψηλαφιτο επεπεσε σολη τη χωρα
    και φως πουθενα

  5. Το ιδιο διεστραμενος ειναι και ο ιδιος του
    φιληδονιζετεαι μ αυτους
    γιαυτο τους διοριζει και τους καλυπτει.

  6. Ο καριόλης αυτός γέμισε και την Ελλάδα αλβανούς

  7. Ωχου…. δεν μας πειράζει να έχει ελληνική ιθαγένεια ένας Νιγηριανός εκατομμυριούχος μπασκετμπολίστας . Μας πειράζει να έχουν ιθαγένεια 800 χιλιάδες νεγροειδεις μωαμεθανοί εγκληματιες και παράσιτα από όλες τις βόθρο χώρες του τρίτου κόσμου, που απολαμβάνουν δικαιώματα μερίσματα και επιδόματα , από το αίμα του Ελληνικού λαού. Σταματήστε να λερώνετε τον πατριωτικό χώρο με άσκοπες σαχλαμάρες και γκρίνιες δίνοντας το δικαίωμα στα σκουπίδια της φιλελε αριστεράς ΝΔ και στους άπλυτους μπολσεβίκους να μας αποκαλούν ρατσιστές και φασιστες… Επιτέλους…!

    1. Μας πειραζει η προπαγανδα που χτιζεται και οδηγει στον αφελληνισμο, δε το βλεπεις;
      Και ο Νηγιριανος αν και δυναται να του δωθει ελληνικη υπηκοοτητα, ΠΟΤΕ-δεν μπορει να γινει ελλην ιθαγενης, ακομα να διακρινεις τη διαφορα;
      Προσωπικα διαφωνω και με την ελληνικη υπηκοοτητα των αλλοδαπων ειδικα στην εποχη που ο ελληνισμος ξεψυχα.
      Γιατι σε νοιαζει τοσο πως θα σε χαραχτηρισουν αυτοι που σε εκμεταλευοντε, τι ειδους κυρος τους απονεμεις και νιωθεις ετσι; Καμια εκ-πτωση, ως εδω!

    2. εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν με πουν φασιστα η ρατσιστη αυτα τα ανθρωπινα μηδενικα τους γραφω καταληλα . μηπως ομως ειναι αυτοι ρατσιστες εναντι των ελληνων?

  8. Κούλα, “πές μου τον φίλο σου να σου πώ ποιός είσαι”, αν τόπιασες

  9. O Π.Χαϊκάλης υπ. βουλευτής το 1993 με το κομματίδιο ΠΟλ.Αν του Αντωνάκη Σαμαρά, αυτού που έχρησε «έλληνα» τον νέγρο ατεντοκούνμπο με αποτέλεσμα να εργαλοποιηθεί η περίπτωση του και να θεωρείται Έλλην αυτός που του έχει απεδόθει αντεθνικώς η ελληνική ιθαγένεια.

    1. Ωχου τώρα! Η ιθαγένεια ή υπάρχει, ή δεν υπάρχει. Ούτε θεσμοθετείται, ούτε απονέμεται, ούτε καμμία μαλακία, σαν αυτές που έχουν επινοήσει απ’ την κοιλιά τους οι ανευθυνοϋπεύθυνοι “αρμόδιοι”, για να αναβαπτίσουν την υπηκοότητα.

Comments are closed.