ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ “ΦΩΤΙΑ” ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΪΤΑ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ

Κοινοποίηση:
4f48efc4e23cfec60ccd8b3c581892f4_L

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονηςσε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς και ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος. Το πρωί της Πέμπτης (27/1), στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια κατέθεσε ως μάρτυρας ένας από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι.


Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της Γεωργίας Μπίκα. «Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει» δηλώνει στο makthes ο κ. Καρατσιώλης. «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» προσέθεσε σχετικά.

Την ίδια ώρα, τουλάχιστον ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Τα συγκεκριμένα άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη, φέρονται να ισχυρίζονται ότι τα γεγονότα ήταν διαφορετικά από αυτά που παρουσιάζει η 24χρονη.
Οι καλεσμένοι πάντως που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότεροι από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Την Παρασκευή αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών
Για ακόμα μια φορά βρέθηκε σήμερα στο γραφείο της πέμπτης τακτικής ανακρίτριας ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος. Δεν παρέδωσε τον φάκελο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, αλλά βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο για ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να παραδοθεί αύριο το πρωί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα.
    Τα ‘διαδικτυακα – λαικα’ δικαστηρια ειναι τελειως ασχετα με την απονομη δικαιοσυνης.

  2. Στο τέλος θα τους βίασε και τους 17 φαντάζομαι !!!

  3. Ο Paul UK έχει απολυτο δίκιο.Οι βρωμιαρηδες γιοι, πληρώνουν.Ψευδομαρτυρες ποσών χιλιάδων;; ένοχοι κ. υπάλληλοι ξενοδοχείου.

  4. Σέρρες: Απίστευτη ανατροπή με τον «βιασμό» της 20χρονης! «Ήθελα να εκδικηθώ τον πρώην άντρα μου για τον χωρισμό μας!»
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΕΔΩ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!

  5. Ο Βίκος είναι 10 λεπτά φθηνότερος και διαφορά στη γεύση δεν έχει.

  6. Επιβεβαιώνονται οι καταθέσεις του δήθεν βιαστή πως με τη συναίνεση της η δεσποινίς πήγε με τον τύπο. Τα έλεγα από την αρχή πως αυτή η ιστορία θα γυρίσει μπούμεραγκ γιατί έχει πολλά σκοτεινά σημεία και οι ισχυρισμοί της δεσποινίδος κάνουν κρα πως είναι μούφα και έγιναν στα πλαίσια της μοδός που είπε και ο δικηγόρος του Ιερέα…

  7. Βλέπω στο τέλος η κοπέλα να τρώει καμπάνα απο την ελληνική Α-δικαιοσύνη

  8. Πέφτει χρήμα χοντρό εκατομμύρια από την οικογένεια Λεβέντη Δαυιδ στους καλεσμένους των γιων τους να πουν ψεματα οι κωλαντρες Έπρεπε να είχε μηνυθεί από το δικηγόρο της Γεωργιας και να συλληφθούν οι διευθυντές του ξενοδοχείου που ξήλωσαν τις κάμερες από παντού επίτηδες Έπρεπε να το ξενοδοχείο που πρέπει να γίνονται όργια να είχε ήδη κλείσει Επίσης να μηνυθεί αστυνομία και εισαγγελέας που δεν μετέφεραν άμεσα την πρώτη στιγμή την άτυχη κοπελλα στο νοσοκομείο για ιατροδικαστικές εξετάσεις Απάτη και διαφθορά η Ελλάδα των ρεμπεσκεδων

Comments are closed.