Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι! Παρέμβαση Ντογιάκου για την παραγραφή των αδικημάτων της Siemens

Κοινοποίηση:
ntogiakos

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος πραγματοποίησε παρέμβαση στο θέμα της παραγραφής των αδικημάτων στην υπόθεση της Siemens και παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ειδικότερα, με αφορμή την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία κρίθηκε ότι στην υπόθεση σκανδάλου της Siemens μεγάλος αριθμός των επί μέρους αξιοποίνων πράξεων έχουν υποπέσει σε παραγραφή, ο κ. Ντογιάκος παρήγγειλε σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διενεργήσει προσωπικά προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εάν πρόσωπα τα οποία με οποιονδήποτε τρόπο και οποιαδήποτε ιδιότητα είχαν συμμετοχή στους δικονομικούς χειρισμούς της υπόθεσης της Siemens, συνετέλεσαν ουσιαστικά με ποινικού χαρακτήρα ενέργειες ή παραλείψεις στην παραγραφή των αξιοποίνων πράξεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  2. Άσε τα σαπια…ρε σαπακια ” Παναθηναϊκάκια ” !!! πού τρέχεις τον άνθρωπο τζάμπα να κάνει έρευνες…τώρα πού παραγράφηκαν τα παντα… !!! Αλήτες και πουλημένα λαμόγια παραπεοντα είστε κι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλους σας!!!
    Φωτιά 🔥🔥🔥 και τσεκούρι ” ψηλέ “…οσονουπο!!!

  3. Δεν το άργησε επίτηδες, απλά πάει καλά ο Βαζελος στο ποδόσφαιρο φέτος και ξεχάστηκε λίγο παραπάνω στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αμέσως με την κακία στο στόμα…. Παλιόπαιδα….

  4. Άντε φέρτε και τον Χριστοφοράκο πίσω.τωρα που παραγράφηκαν τα εγκλήματα θα κάνει έρευνα ο ντογιακος.Δικαιοσυνη του κωλου

  5. Ο αρχινονός ψηλός παναθηναϊκάκιας που με εντολή Σαμαρά φυλάκιζε τους βουλευτές της Χ.Α παρεμβαίνοντας στη δικαιοσύνη, ξεπλένει τα παιδιά του συστήματος.
    Τυφλή δικαιοσύνη με κάτι ματάρες σαν της κουκουβάγιας.

Comments are closed.